Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Τρεις στρατιώτες λιποθύμησαν έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Τρεις στρατιώτες λιποθύμησαν έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου
Στρατιώτης λιποθύμησε στα σκαλιά του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου ap

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τρεις στρατιώτες καταγράφηκαν να χάνουν τις αισθήσεις τους στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Εντύπωση προξένησε η λιποθυμία τριών στρατιωτών που κατέγραψαν οι κάμερες την ώρα που βρισκόντουσαν έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, τον οποίο φρουρούσαν για τη γιορτή των ευχαριστιών της Βασίλισσας Ελισάβετ την Παρασκευή.

Τα τρία ξεχωριστά περιστατικά συνέβησαν λίγο πριν ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος εκπροσωπεί επίσημα τη βασίλισσα σήμερα, φτάσει στον καθεδρικό ναό για την ειδική τελετή της έναρξης των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Οι τρεις στρατιώτες χρειάστηκαν βοήθεια για να καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους.

ap

Με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία που θεωρείται υψηλή για το Λονδίνο, οι στρατιώτες φαίνεται ότι επιβαρύνθηκαν καθώς στέκονται για ώρες μέσα στη ζέστη και την πλήρη σε εξάρτηση στρατιωτική στολή.

Ο πρώτος στρατιώτης – μέλος του συντάγματος της RAF – λιποθύμησε καθώς η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας ανέβαινε τα μπροστινά σκαλιά του καθεδρικού ναού προς τη λειτουργία, αλλά, σύμφωνα με την dailymail.co.uk βοηθήθηκε γρήγορα από δύο στρατιωτικούς για να λάβει ιατρική βοήθεια.

ap

Λίγες στιγμές αργότερα, ένας δεύτερος στρατιώτης – μέλος του βασιλικού καναδικού πυροβολικού – έπεσε καθώς φρουρούσε τα σκαλιά του καθεδρικού ναού, ενώ άλλο μέλος της φρουράς της βασίλισσας χρειάστηκε να στηριχτεί σε έναν τοίχο πριν μεταφερθεί για να λάβει ιατρική βοήθεια.

Έχει αναφερθεί ότι τουλάχιστον πέντε φρουροί λιποθύμησαν στη σημερινή εκδήλωση των ευχαριστιών, ωστόσο μόνο τρεις έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ηγήθηκαν των αφίξεων στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου – καθώς ενώθηκαν με εκατοντάδες πολιτικούς και αξιωματούχους.

Η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, δεν παρευρέθηκε στην τελετή της Παρασκευής λόγω των συνεχιζόμενων κινητικών της προβλημάτων, αφού ένιωσε «δυσφορία» στους εορτασμούς του Μπάκιγχαμ την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα