Playboy: Η κόρη του Ντέιβιντ Χάσελχοφ φωτογραφίζεται γυμνή με την ευλογία του πατέρα της

Playboy: Η κόρη του Ντέιβιντ Χάσελχοφ φωτογραφίζεται γυμνή με την ευλογία του πατέρα της
Η κόρη του Ντέιβιντ Χάσελχοφ instagram.com/hhasselhoff

Η Hayley Hasselhoff φωτογραφίζεται γυμνή στο Playboy και ανοίγει το δρόμο για την απεικόνιση των curvy μοντέλων στο διάσημο περιοδικό. Το σημαντικό μήνυμά της για την αποδοχή των σωμάτων.

Σε ένα κόσμο που αλλάζει, η Hayley Hasselhoff, κόρη του Ντέιβιντ Χάσελχοφ, ανοίγει έναν ακόμη δρόμο. Συγκεκριμένα, η 28χρονη έγινε το πρώτο plus-size μοντέλο που φωτογραφίζεται γυμνή στο Playboy, και συγκεκριμένα για τη γερμανική του έκδοση.

Το μοντέλο και ηθοποιός, πρώην θύμα bullying για την εμφάνισή της, δηλώνει στο περιοδικό πως πρόκειται για τη πρώτη γυμνή φωτογράφιση της καριέρας της, αναφέροντας πως ήταν για εκείνη η ιδανική στιγμή.

Περιγράφοντας τη γυναίκα της σύγχρονης εποχής, αναφέρει πως πρέπει να είναι θηλυκή, ελκυστική, αλλά και δυνατή και θαρραλέα, μια γυναίκα που δε φοβάται να δείξει πως αγαπά το σώμα της, όποιο κι αν είναι αυτό. “Το να δείχνει μια γυναίκα το σώμα της όπως το έχει αποδεχθεί, είναι ένα σημάδι δύναμης”, αναφέρει στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση, εκθειάζοντας το περιοδικό για την προβολή όλων των σωματότυπων.

“Θέλω να δείξω σε όλες τις γυναίκες πως μπορούν να είναι σέξι ανεξάρτητα από το μέγεθος ρούχων που φοράνε. Έχω την τιμή να είμαι το πρώτο curvy μοντέλο στο εξώφυλλο του Playboy, και ξέρω πως αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα που δεν αφορά μονάχα εμένα. Είναι ένα βήμα προς το να ενταχθούν γυναίκες με καμπύλες στις απεικονίσεις. Θέλω να δείξω ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε τη δύναμη να αγαπάμε το σώμα μας χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τα στερεότυπα περί ομορφιάς”.

Το concept της φωτογράφισης θυμίζει παλιό Χόλιγουντ, με τη Hayley να λέει πως εμπνέεται από τις Marilyn Monroe, Madonna, Dolly Parton.

Σε ερώτηση για τους γονείς της, Pamela Bach και David Hasselhoff (που και ο ίδιος έχει μιλήσει στο περιοδικό), αναφέρει πως αισθάνεται υπερήφανη για εκείνους , καθώς την έχουν στηρίξει σε όλες τις επιλογές και τα επαγγελματικά της βήματα από τα 14 της χρόνια. “Ο πατέρας μου, μου είπε πως αισθάνεται υπερήφανος από τη δική του μεριά, καθώς ανοίγω το δρόμο για τα “Curvy” μοντέλα μέσα από την επιλογή μου αυτή. Μου είπε πως είναι η σωστή επιλογή στη σωστή κατεύθυνση και τη σωστή στιγμή”.

Στην ανάρτησή της που συνοδεύει το πρωτοσέλιδο στο Instagram, η Hayley αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η σχέση μου με το σώμα μου σχετιζόταν πάντα με τη ψυχική μου υγεία. Με τον Μάιο να είναι Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία, αισθάνομαι υπέροχα που μπορώ να ξυπνάω και δεν χρειάζεται να απολογηθώ στον εαυτό μου. Ελπίζω να εμπνεύσω και άλλες γυναίκες έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους για το άγνωστο και να ακολουθήσουν μια ζωή που το σώμα δεν καθορίζει το ποιες είμαστε.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα έλεγα στον νεότερο ευατό μου, αυτό είναι ότι αξίζεις έτσι ακριβώς όπως είσαι. Τώρα, πιο πολύ από ποτέ, πρέπει να εσιάσουμε στην εξερεύνηση του εαυτού μας και να αισθανούμε πως μπορούμε να εξωτερικεύσουμε το μέσα μας με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Ελπίζω αυτό το πρωτοσέλιδο να κάνει τις γυναίκες να αισθανθούν πως τους αξίζει να τις αγαπάνε και να τις επιθυμούν, εδώ και τώρα, έτσι όπως είναι και έτσι όπως επιλέγουν να είναι”.

Οι φωτογραφίες του μοντέλου τραβήχτηκαν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του lockdown, με δικά της εσώρουχα.

Το περιοδικό με τη Hayley Hasselhoff στο εξώφυλλο, θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version