“Πλημμύρισε” η Κόπα Καμπάνα στη συγκέντρωση υπέρ του Μπολσονάρο

“Πλημμύρισε” η Κόπα Καμπάνα στη συγκέντρωση υπέρ του Μπολσονάρο
Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση υπέρ του Μπολσονάρο AP

Ο Ζάιρ Μπολσονάρο αναρρώνει και η τύχη του δουλεύει ενόψει του δευτέρου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία. Μεγάλη συγκέντρωση των οπαδών του στο Ρίο.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, ο Ζάιρ Μπολσονάρο κάνει επίδειξη δύναμης χωρίς να εμφανίζεται πουθενά.

Την Κυριακή οι οπαδοί του διοργάνωσαν μια ογκωδέστατη συγκέντρωση στην Κόπα Καμπάνα του Ρίο Ντε Τζανέιρο δείχνοντας μ’αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή τους στον ακροδεξιό υποψήφιο που έχει τρομάξει όλον τον κόσμο με τις ακραίες απόψεις του.

ι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους ήταν ντυμένοι στα χρώματα της Βραζιλίας (κίτρινο-πράσινο) και κρατούσαν πανό τα οποία, μεταξύ άλλων, στρέφονταν κατά του Εργατικού Κόμματος.

Επίσης, διαμήνυσαν ότι δεν υπάρχει απάτη στην υπόθεση που διερευνά η Ομοσπονδιακή Αστυνομία μετά από αίτημα του Ανώτατου Εκλογικού Δικαστηρίου για μία υποτιθέμενη μαζική μεταφορά μηνυμάτων στην προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Μπολσονάρο μέσω Whatsapp.

O ίδιος ο ακροδεξιός υποψήφιος δεν έδωσε το παρόν αφού υποτίθεται ότι αναρρώνει από την επίθεση που έγινε σε βάρος του στις 6 του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Τοποθετήθηκε όμως μέσω twitter και τόνισε ότι “η καρδιά μου είναι με όλους εσάς, έστω και αν εγώ δεν μπορώ να είμαι εκεί”.

Στον πρώτο γύρο ο Μπολσονάρο είχε φτάσει το 47% και η εκλογή του την Κυριακή θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα