Politico: Το ρεπορτάζ για τις δηλώσεις Ντογιάκου και τις “μη κολακευτικές συγκρίσεις για την ελληνική δικαιοσύνη”

Politico: Το ρεπορτάζ για τις δηλώσεις Ντογιάκου και τις “μη κολακευτικές συγκρίσεις για την ελληνική δικαιοσύνη”
Ο Ισίδωρος Ντογιάκος Eurokinissi

Οι επικριτικές δηλώσεις του Ισίδωρου Ντογιάκου για τη μερίδα ελληνικών ΜΜΕ "ταξίδεψαν" στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Το ρεπορτάζ του Politico και η αναφορά στο NEWS 24/7

Οι επικριτικές, για τα ΜΜΕ, δηλώσεις του Ισίδωρου Ντογιάκου δεν μπορούσαν παρα να φτάσουν στα μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Εκτεταμένο άρθρο αφιέρωσε το Politico το οποίο κάνει αναφορά τόσο στις δηλώσεις του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το Σάββατο όσο και στην κριτική που του είχε ασκηθεί από μερίδα του Τύπου.

“Τα σχόλια Ντογιάκου” αναφέρει το ρεπορτάζ της Νεκταρίας Σταμούλη από την Αθήνα, “έρχονται μετά από συνεχή κριτική από ειδησεογραφικά μέσα που πρόσκεινται στην Αριστερά αλλά και από πολιτικούς της αντιπολίτευσης”.

Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενείται και απόσπασμα άρθρου του Γιώργου Καρελιά στο NEWS 24/7 που είχε το χαρακτηριστικό τίτλο “Οι Βέλγοι εισαγγελείς δεν κλώθουν, το είδε ο κ. Ντογιάκος;”.

Από το ρεπορταζ του Politico δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κολακευτικά σχόλια του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη βελγική δικαιοσύνη η οποία κινήθηκε με μεθοδικότητα και αποτελεσματικά στο σκάνδαλο του Qatargate.

To Politico αναφέρει ότι ο Βέλγος ανακριτής Michel Claise αρχίζει και γίνεται διάσημος στην Ελλάδα ενώ δεν λείπει και η αναφορά στα σχόλια χρηστών των social media για το πόσο η Ελλάδα χρειάζεται… Βέλγους εισαγγελείς.

Οπως τονίζεται, τέλος, στο ρεπορτάζ, “οι ελληνικές δικαστικές αρχές έχουν επικριθεί γιατί επικεντρώνονται στο πως διέρρευσε στον Τύπο το σκάνδαλο των υποκλοπών παρά στο ίδιο το σκάνδαλο και τις πτυχές του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα