Πολιτικό τέλος μέσω γυμνών φωτογραφιών

default image

Ο βουλευτής των Δημοκρατικών Άντονι Γουέινερ υπέβαλε την παραίτησή του. Έχει ομολογήσει ότι είχε στείλει άσεμνες φωτογραφίες του, σε γυναίκες μέσω του Twitter

Ο Αμερικανός βουλευτής Αντονι Γουέινερ παραιτήθηκε σήμερα για ένα σεξουαλικό σκάνδαλο στο διαδίκτυο που διήρκεσε εβδομάδες, ενδίδοντας τελικά στις δικομματικές πιέσεις να παραιτηθεί.

Ο Γουέινερ αρνήθηκε για περισσότερο από μια εβδομάδα ότι έστειλε μια φωτογραφία του με το εσώρουχο του σε μια γυναίκα στο Σιάτλ στις 28 Μαΐου, ισχυριζόμενος ότι ο λογαριασμός του στο Twitter είχε υποστεί αλλοιώσεις από χάκερς.

Όμως, στις 6 Ιουνίου, ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια παραδέχθηκε ότι είχε πει ψέματα και ότι είχε στείλει άσεμνες φωτογραφίες σε έξι γυναίκες, σε μερικές μάλιστα μετά το γάμο του.

Ο Γουέινερ, 46 ετών, Δημοκρατικός από τη Νέα Υόρκη, έχει παντρευτεί εδώ και λιγότερο από ένα χρόνο με την Χούμα Αμπεντίν, 35 ετών, συνεργάτιδα της Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον. Ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ήταν κουμπάρος στο γάμο τους τον περασμένο Ιούλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα