Πολωνία: Μεθυσμένος πήγε βόλτα τανκ στους δρόμους πόλης

Πολωνία: Μεθυσμένος πήγε βόλτα τανκ στους δρόμους πόλης
Το τανκ στους δρόμους της πόλης Pajęczna στην Πολωνία Police Pajęczno

Ο 49χρονος είχε αναλάβει να βγάλει το σοβιετικό τανκ από φορτηγό, καθώς αυτό είχε υποστεί βλάβη αλλά αυτός το πήρε και έκανε βόλτα μεθυσμένος στους δρόμους.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη Pajeczno, στην κεντρική Πολωνία, καθώς ένα σοβιετικό τανκ Τ-55 εθεάθη να κινείται στον κεντρικό δρόμο.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο βρήκε το τανκ παρκαρισμένο κοντά σε άλλον κεντρικό δρόμο και δίπλα του οι δύο άνθρωποι που ήταν μέσα σε αυτό. Ο οδηγός αποδείχθηκε πως ήταν ένας 49χρονος Πολωνός σε κατάσταση μέθης.

Όπως αποδείχθηκε είχε άδεια να οδηγήσει το όχημα, όμως οι ανώτεροι του ήθελαν απλά να το μετακινήσει από το φορτηγό στο οποίο είχε τοποθετηθεί για να μεταφερθεί σε άλλο σημείο, μιας και το όχημα είχε υποστεί βλάβη. Τελικά, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, το τανκ των 36 τόνων βρέθηκε να κινείται στους δρόμους της πόλης.

Ο 49χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο έτη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος και άλλα οκτώ χρόνια επειδή “δημιούργησε επικίνδυνες συνθήκες”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version