Πολύνεκρη πυρκαγιά σε λεωφορείο με εργάτες στην Ταϊλάνδη

Είκοσι νεκροί απ' την πυρκαγιά που ξέσπασε σε λεωφορείο εν κινήσει στην Ταϊλάνδη, με εργάτες απ' τη Μιανμάρ
Είκοσι νεκροί απ' την πυρκαγιά που ξέσπασε σε λεωφορείο εν κινήσει στην Ταϊλάνδη, με εργάτες απ' τη Μιανμάρ AP

Είκοσι νεκροί και τρεις τραυματίες απ' την φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο με μετανάστες απ' την Μιανμάρ που μόλις είχαν φτάσει στη χώρα για να εργαστούν

Τη ζωή 20 εργατών απ' τη Μιανμάρ στοίχισε η πυρκαγιά που ξέσπασε, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε λεωφορείο στη δυτική Ταϊλάνδη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 47 πολίτες της Μιανμάρ που μόλις είχαν μπει στη χώρα για να εργαστούν με την άδεια των αρχών της Ταϊλάνδης. Άλλοι τρεις επιβαίνοντες στο λεωφορείο τραυματίστηκαν, αλλά οι υπόλοιποι μπόρεσαν να βγουν από το όχημα σώοι, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Ο οδηγός είπε ότι είδε να εκδηλώνεται φωτιά στο μέσον του λεωφορείου, η οποία εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας στο Reuters,

Εικόνες που μετέδωσαν ΜΜΕ της Ταϊλάνδης εικονίζουν το λεωφορείο απανθρακωμένο.

Οι δρόμοι της Ταϊλάνδης θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι στον κόσμο μετά από αυτούς της Λιβύης, κατά την πιο πρόσφατη μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Στο βασίλειο της Ταϊλάνδης υπολογίζεται ότι εργάζονται πάνω από 3 εκατομμύρια μετανάστες, πολλοί από τη γειτονική, φτωχότερη Μιανμάρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες

ADVERTISING

SHARE: