Πως έζησαν στο Προξενείο της Κωνσταντινούπολης την στιγμή της έκρηξης

Πως έζησαν στο Προξενείο της Κωνσταντινούπολης την στιγμή της έκρηξης

Ακούστε το ηχητικό με όσα αναφέρει στο NEWS 247 o επικεφαλής επικοινωνίας του Γενικού Προξενείου στην Κωνσταντινούπολη κ. Γεώργιος Αγγελοτόπουλος

Λίγα μόλις λεπτά μετά τη νέα επίθεση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Γενικού Προξενείου κ.Γιώργος Αγγελοτόπουλος μιλά στο ΝEWS 247 για όσα τραγικά σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άτομα εκ των οποίων ο βομβιστής και να τραυματιστούν τριάντα έξι.

“Το κτίριο του Προξενείου είναι σε απόσταση 400 μέτρων από το σημείο της επίθεσης. Είναι ουσιαστικά από την πίσω πλευρά και δεν υπήρξε κάποιος κίνδυνος” σημειώνει ο κ. Γιώργος Αγγελοτόπουλος και υπογραμμίζει: “Είναι μια επίθεση αυτοκτονίας με τουλάχιστον πέντε νεκρούς εκ των οποίων ο ένας είναι ο βομβιστής. Επίσης υπάρχουν πάνω από είκοσι τραυματίες και από την πρώτη στιγμή όλα τα στελέχη του Προξενείου είναι σε επιφυλακή”.

Διαβάστε ακόμη: Έκρηξη με δύο νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελοτόπουλο σε πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης βρίσκεται το Σισμανόγλειο Μέγαρο, “όπου είναι η κατοικία του Προξένου και το Πολιτιστικό μας κέντρο. Είμαστε όλοι καλά” είπε χαρακτηριστικά.

Όπως προσθέτει η Τουρκική αστυνομία έχει λάβει όλα τα μέτρα και “παρά την επίθεση παραμένουμε ψύχραιμοι, δεν πανικοβαλλόμαστε και αποτυπώνουμε την κατάσταση. Προέχει η καταγραφεί των τραυματιών και όσων πέρναγαν από το σημείο” ανέφερε στο NEWS 247.

 

Ακούστε τι δήλωσε στο NEWS 247 ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Γενικού Προξενείου κ.Γιώργος Αγγελοτόπουλος:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη. Πέντε νεκροί και 36 τραυματίες

SHARE: