Πούτιν: Ελπίζω ο διάλογος με τον Τραμπ να συνεχιστεί

President Donald Trump meets with Russian President Vladimir Putin at the G20 Summit, Friday, July 7, 2017, in Hamburg. (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump meets with Russian President Vladimir Putin at the G20 Summit, Friday, July 7, 2017, in Hamburg. (AP Photo/Evan Vucci) AP

"Αντιδρά με επιχειρήματα, εμπλέκεται στη συζήτηση ακόμα και όταν δεν του αρέσει κάτι", δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος για τον Αμερικανό ομόλογό του

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διατύπωσε την Παρασκευή την ελπίδα να αναπτύξει περαιτέρω έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη συνάντηση που οι δύο ηγέτες είχαν στο Αμβούργο νωρίτερα αυτόν το μήνα, στο περιθώριο της Συνόδου της G20.

«Εάν έχουμε αυτού του είδους τον διάλογο… υπάρχει μια ευκαιρία αυτός ο διάλογος να συνεχιστεί περαιτέρω» τόνισε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με εργάτες του ορυχείου Λεμπεντίνσκι στην περιοχή Μπελγκορόντ. Τη συνάντηση μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Russia 24.

Επιπλέον ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους εξήρε για μια ακόμη φορά την ικανότητα του Τραμπ «να ακούει».

«Αντιδρά στον συνομιλητή του, με επιχειρήματα, εμπλέκεται στη συζήτηση ακόμα κι όταν δεν του αρέσει κάτι και δεν συμφωνεί με κάτι. Υποβάλλει ερωτήσεις, αντιδρά στην επιχειρηματολογία του συνομιλητή του» εξήγησε ο Πούτιν.

(Φωτό: AP Photo/Evan Vucci)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πούτιν, Ρωσία, Τραμπ, ΗΠΑ
SHARE: