Πούτιν: Ο παππούς μου μαγείρευε για τον Στάλιν και τον Λένιν

Russian President Vladimir Putin smiles while speaking during his visit to the Samara bakery and confectionery factory on the eve of International Women's Day in Samara, Russia, Wednesday, March 7, 2018. (Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
Russian President Vladimir Putin smiles while speaking during his visit to the Samara bakery and confectionery factory on the eve of International Women's Day in Samara, Russia, Wednesday, March 7, 2018. (Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) AP

Αποκαλύψεις του Ρώσου προέδρου σε ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο "Πούτιν"

Ο παππούς του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εργάστηκε ως μάγειρας στην υπηρεσία του Βλαντίμιρ Λένιν και του Ιωσήφ Στάλιν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σε μια ταινία που κυκλοφόρησε την Κυριακή στο διαδίκτυο.

Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 2 ωρών, με τον τίτλο «Πούτιν», ο Ρώσος πρόεδρος λέει ότι ο Σπυρίδων Πούτιν (σ.σ ο πατέρας του πατέρα του) ήταν ένα αξιοσέβαστο μέλος του προσωπικού του Στάλιν.

«(Εκείνος) εργαζόταν ως μάγειρας στον Λένιν και αργότερα στον Στάλιν, σε μία από τις δευτερεύουσες κατοικίες στην περιοχή της Μόσχας», είπε ο Πούτιν στην ταινία, η οποία περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ, που πήρε την συνέντευξη κι ανέλαβε τον Ιανουάριο χρέη εκπροσώπου τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου, εξήγησε ότι ο Σπυρίδων Πούτιν συνέχισε να μαγειρεύει για τους κυβερνώντες της χώρας του έως λίγο πριν από τον θάνατό του το 1965, σε ηλικία 86 ετών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επισήμανε ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ είναι ακριβείς.

(Φωτό: Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία, Πούτιν

ADVERTISING

SHARE: