Πούτιν: Θα είμαι ευχαριστημένος με οποιοδήποτε αποτέλεσμα με κάνει να επανεκλεγώ

Πούτιν: Θα είμαι ευχαριστημένος με οποιοδήποτε αποτέλεσμα με κάνει να επανεκλεγώ
Russian President and Presidential candidate Vladimir Putin arrives to vote at a polling station during Russia's presidential election in Moscow, Russia, Sunday, March 18, 2018. Putin's victory in Russia's presidential election Sunday isn't in doubt. The only real question is whether voters will turn out in big enough numbers to hand him a convincing mandate for his fourth term and many Russian workers are facing intense pressure to do so. (Sergei Chrikov/Pool Photo via AP) Sergei Chrikov/Pool Photo via AP

Ο Ρώσος πρόεδρος επιχείρησε να εμφανιστεί μετριόφρων στην κάλπη, ενώ οι δημοσκοπήσεις προεξοφλούν το θρίαμβο του στις προεδρικές εκλογές με εξωπραγματικά ποσοστά

Ευχαριστημένος θα είναι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία το οποίο θα επιτρέπει την επανεκλογή του για μια τέταρτη θητεία, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Μόσχα.

Σε ερώτηση που του έκαναν για το αποτέλεσμα των εκλογών που θα θεωρούσε ικανοποιητικό, ο πρόεδρος Πούτιν απάντησε, σύμφωνα με εικόνες που αναμεταδόθηκαν από το AFPTV: “Οποιοδήποτε, από τη στιγμή που θα μου δίνει το δικαίωμα να ασκήσω το αξίωμα του προέδρου”.

“Είμαι σίγουρος για το πρόγραμμα που προτείνω στη χώρα”, πρόσθεσε ο Πούτιν στις δηλώσεις που έκανε από το 2151 εκλογικό τμήμα της ρωσικής πρωτεύουσας, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Επιστημών της Μόσχας.

Εκεί έχει ασκήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια το εκλογικό του δικαίωμα ο Ρώσος πρόεδρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα