Πρώην αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ σε μια πτήση

Πρώην αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ σε μια πτήση
Αεροσυνοδός (φωτό αρχείου) Getty Images/iStockphoto

Πρώην αεροσυνοδός μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο TikTok πέντε συμβουλές για τα ταξίδια με αεροπλάνο. Ποιος είναι ο λόγος που αποφεύγει τα ζεστά ροφήματα.

Με βίντεο που ανήρτησε στο TikTok μια πρώην αεροσυνοδός, η Kat Kamalani μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια λίστα από τα 5 πράγματα που θα απέφευγε πάση θυσία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Ο πρώτος της κανόνας είναι “μην πετάς χωρίς να έχεις προμηθευτεί κάποιο σνακ, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί”.

Η δεύτερη συμβουλή της έχει να κάνει με τα ζεστά ροφήματα. Η ίδια επεσήμανε πως καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τα ζεστά ροφήματα, όπως ο καφές και το τσάι, καθώς οι δεξαμενές νερού και οι μηχανές καθαρίζονται σπάνια. “Αυτές οι δεξαμενές δεν καθαρίζονται σχεδόν ποτέ και είναι αηδιαστικές” είχε πει σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει τον Ιανουάριο του 2021.

Ο τρίτος κανόνας αφορά την υπακοή στις αεροσυνοδούς. “Να κάνετε πάντοτε ό,τι σας λένε” τόνισε.

Η τέταρτη προτροπή της είναι “όταν κλείνετε ένα ταξίδι, να κοιτάτε πάντα εναλλακτικές πτήσεις και ξενοδοχεία, σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε”.

Τέλος, αναφέρει πως “ποτέ μην αποκαλύπτετε πολλές προσωπικές πληροφορίες, σε κάποιον που κάθεται δίπλα σας και ρωτά για τη ζωή σας”.

Δημοσιεύοντας το βίντεο, την ανάρτησή της συνόδευσε και με ένα επιπλέον τιπ, σημειώνοντας “Α, και σας παρακαλώ, μην περπατάτε στο αεροπλάνο, χωρίς παπούτσια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα