Προσφέρει την παρθενία της στην Μπόκο Χαράμ με αντάλλαγμα τις μαθήτριες

default image

Δεν περιορίστηκε μόνο στην αποκάλυψη ότι είναι παρθένα, η 23χρονη ανερχόμενη ποπ σταρ της Νιγηρίας Adokiye. Σε συνέντευξή της δήλωσε πως θα αντάλλασσε την αγνότητά της με την απελευθέρωση των κοριτσιών που έχει απαγάγει η Μπόκο Χαράμ

Νιγηριανή τραγουδίστρια προσφέρει την παρθενιά της στους μαχητές της Boko Haram ως αντάλλαγμα των 200 κοριτσιών που έχουν απαγάγει.

Ο λόγος για την 23χρονη Adokiye Kyrian η οποία μιλώντας στο  Vanguard’s Showtime ανέφερε: “Είναι 11 το βράδυ και ξέρετε τι σκέφτομαι; Αυτά τα μικρά κορίτσια. Πού να βρίσκονται και τι να τους έχει συμβεί. Είναι άδικο. Είναι πολύ νέες. Μακάρι να μπορούσα να προσφέρω τον εαυτό μου σε αντάλλαγμα” και πρόσθεσε “Είναι μόλις 12 με 15 ετών, για όνομα του Χριστού. Εγώ είμαι μεγαλύτερη και πιο έμπειρη. Ακόμη κι αν έπρεπε να πάω με 10 έως 12 άνδρες κάθε βράδυ, δεν θα με ένοιαζε. Σας παρακαλώ, απελευθερώστε αυτά τα κορίτσια και δώστε τα πίσω στους γονείς τους”. 

Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους τουλάχιστον 60 γυναίκες και παιδιά απήχθησαν χθες Τετάρτη από τα χωριά Κουμάμπζα, Γιάγκα και Ντάγκα του κρατιδίου Μπόρνο, ενώ στα χέρια της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης παραμένουν τα 200 και πλέον κορίτσια τα οποία απήχθησαν σε προηγούμενη επιδρομή της οργάνωσης στις 14 Απριλίου.

Η μαζική απαγωγή των 200 κοριτσιών τον Απρίλιο προκάλεσε διεθνή κατακραυγή αλλά και κινητοποίηση με πολιτικούς, διασημότητες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο ποτέ οι νιγηριανές αρχές ασφαλείας να καταφέρουν, παρά τις ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις τους, να της καταφέρουν ένα βαρύ πλήγμα. Σημειώνεται ότι η οργάνωση ζητά από τη νιγηριανή κυβέρνηση να απελευθερώσει τα συλληφθέντα μέλη της και τους συγγενείς τους.

Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που προσάπτουν στη νεαρή ποπ σταρ ότι το πραγματικό κίνητρο πίσω από τις δηλώσεις της δεν είναι η επιθυμία της να επιστρέψουν τα κορίτσια στο σπίτι τους αλλά να τραβήξει η ίδια τα βλέμματα επάνω της.

Πηγή: nydailynews

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα