Πρωτομαγιά με στυλ ΠΑΜΕ στη Λισαβόνα

Πρωτομαγιά με στυλ ΠΑΜΕ στη Λισαβόνα
Η συγκέντρωση των συνδικαλιστών στην πλατεία Alameda AP Photo/Armando Franca

Εντυπωσιακά πλάνα από τη συγκέντρωση των Πορτογάλων συνδικαλιστών στη Λισαβόνα που έμειναν πιστοί αλλά κράτησαν αποστάσεις για να τιμήσουν την εργατική Πρωτομαγιά.

Εντυπωσιακές εικόνες, ανάλογες αυτών της πλατείας Συντάγματος στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αντίκρισαν οι Πορτογάλοι, βλέποντας περισσότερους από 500 συνδικαλιστές να συγκεντρώνονται στην πλατεία Alameda της Λισαβόντας και να κατακλύζουν το γκαζόν, τηρώντας αποστάσεις τριών τουλάχιστον μέτρων.

Η μεγαλύτερη συνδικαλιστική ένωση της χώρας “CGTP” κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στη συγκέντρωση, αλλά να επιδείξει ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια, ακολουθώντας τους κανόνες προστασίας και πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Έτσι, 500 και πλέον άνθρωποι, όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, δημιούργησαν μία εντυπωσιακή και αρμονικά στοιχισμένη μάζα, τιμώντας την εργατική Πρωτομαγιά με σημαίες και συνθήματα και παράλληλα κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

“Αυτή η Εργατική Πρωτομαγιά είναι διαφορετική από τις άλλες. Ο χρυσός κανόνας είναι να σεβόμαστε τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης” , έλεγε μία φωνή από τα μεγάφωνα.

Δείτε το εντυπωσιακό video:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα