Πυροβολισμοί σε σχολείο του Λος Άντζελες - Πέντε άτομα τραυματίστηκαν

Πυροβολισμοί σε σχολείο του Λος Άντζελες - Πέντε άτομα τραυματίστηκαν

Δύο μαθητές σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Μια μαθήτρια συνελήφθη ως ύποπτη για το περιστατικό

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε σχολείο στο Λος Άντζελες, από τους οποίους τραυματίστηκαν σοβαρά δύο μαθητές και πιο ελαφρά μια 30χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φαίνεται να είναι επίσης μαθητής. Οι μαθητές δέχτηκαν τα πυρά ενώ βρίσκονταν εντός της αιθούσης, ενώ μια μαθήτρια συνελήφθη από τις αρχές ως ύποπτη για το περιστατικό. Το LAPD περικύκλωσε το κτίριο και απαγόρευσε την είσοδο και την έξοδο από αυτό μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να συλληφθεί η ύποπτη.

Τα θύματα, ένα 15χρονο αγόρι και ένα 15χρονο κορίτσι μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο. Το αγόρι φαίνεται πως βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αναφέρουν οι αρχές της πυροσβεστικής του Λος Άντζελες. Αργότερα το αστυνομικό τμήμα της πόλης ανακοίνωσε πως πέντε άτομα τραυματίστηκαν συνολικά, τρεις εκ των οποίων όχι από πυροβολισμό.

Ο δράστης, που τα ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι κορίτσι, επίσης μαθήτρια, άνοιξε πυρ στις 09.00 το πρωί τοπική ώρα, στο γυμνάσιο Salvador B. Castro, στα δυτικά της αμερικανικής πόλης.

Εικόνες από την τηλεόραση, δείχνουν ένα κορίτσι με σκούρα μακριά μαλλιά και φούτερ μπλούζα να οδηγείται εκτός του κτιρίου με χειροπέδες. Ο διοικητής της αστυνομίας, σημειώνει πως κατασχέθηκε το όπλο της επίθεσης. "Με τον δράστη υπό κράτηση, η κατάσταση φαίνεται να είναι υπό έλεγχο" συμπλήρωσε ο ίδιος στο τοπικό δίκτυο KTLA - TV.

ADVERTISING

SHARE: