Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

default image

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες - Επεισόδιο με πυροβολισμούς

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX). Πληροφορίες για 3 βαριά τραυματίες και νεκρό δράστη.

Πληροφορίες για πυροβολισμούς μεταδίδουν τα διεθνή μέσα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Δυτικής Ακτής.

Το CBS αναφέρει ότι οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στον Τερματικό Σταθμό 3 (Terminal 3) και εντοπίστηκε άτομο με επαναληπτική καραμπίνα. Πράκτορες του FBI και της αστυνομίας έχουν εκκενώσει την περιοχή.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου έχει πυροβοληθεί στο πόδι.

Το επεισόδιο ξεκίνησε στις 9.30 πρωινή, ώρα Αμερικής. Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι ένας άνδρας που κατάφερε να περάσει από τα μέτρα ασφαλείας έβγαλε ένα τουφέκι και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέχρι να πέσει νεκρός από τα πυρά ενός αστυνομικού.

To L.A.P.D. ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί. Άγνωστη η κατάσταση και ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.

Ένας ταξιδιώτης είπε στο NBC4 ότι άκουσε πυροβολισμούς στο “Tom Bradley Terminal”, όπου ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση προς το Μεξικό.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για 8-10 πυροβολισμούς.  Ένας από τους επιβάτες δήλωσε ότι επικράτησε πανικός και είδε κόσμο να πέφτει στο έδαφος ενδεχομένως για να καλυφθεί, όταν ακούστηκε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός.

Άλλος επιβάτης είπε πως άκουσε τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς από μια πύλη ασφαλείας, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής, Μπράιαν Χάμφρει, είπε πως δέχονται κλήσεις για πολλούς τραυματίες. Επισήμως πάντως δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τραυματίες.

Αυτή τη στιγμή έχει ακυρωθεί η προσγείωση αεροπλάνων που ετοιμάζονταν να προσγειωθούν στον αερολιμένα και βρίσκονται σε αναμονή στον εναέριο χώρο.


Πηγή: CBS

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα