Ρέινα: Νέο βίντεο από το κλαμπ λίγη ώρα πριν το μακελειό

Ρέινα: Νέο βίντεο από το κλαμπ λίγη ώρα πριν το μακελειό

Η Hurriyet δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου στο κλαμπ Ρέινα, λεπτά πριν ο άγνωστος εισβάλει και στερήσει τη ζωή 39 ατόμων ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Το προφίλ των θυμάτων

Ένα νέο βίντεο θαμώνα του κλαμπ Ρέινα, στο οποίο και έλαβε χώρα το μακελειό της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, δείχνει τους παρευρισκόμενους να μετρούν αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου. Λίγη ώρα αργότερα, ο ντυμένος Άη Βασίλης τρομοκράτης θα εισβάλει στο κέντρο, πυροβολώντας αδιακρίτως και στερώντας τη ζωή από 39 ανθρώπους. Επιπλέον 69 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ορισμένα νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα.

Στην ηλεκτρική έκδοση της τουρκικής Hurriyet διαβάζουμε επίσης πως η πλειονότητα των αλλοδαπών θυμάτων, προέρχονται από χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως ο Λίβανος, η Ιορδανία, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία και το Ιράκ. Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία 38 εκ των 39 θυμάτων, με 25 από αυτά να είναι διαφόρων εθνικοτήτων και 13 τουρκικής καταγωγής.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τα άτομα κατάγονταν από ευκατάστατες οικογένειες και οικογένειες πολιτικών και επιχειρηματιών. Μεταξύ των θυμάτων από το Λίβανο, συγκαταλέγεται η κόρη Λιβανέζου βουλευτή και εκείνη διακεκριμένου επιχειρηματία.

“Είδα ανθρώπους να πέφτουν νεκροί πλάι στο μπαρ. Έπειτα είδαμε περίπου 50 άτομα να τρέχουν πανικόβλητοι προς τις τουαλέτες” αναφέρει μάρτυρας που βρισκόταν εντός του Ρέινα. “Κλειδωθήκαμε στις τουαλέτες και μείναμε εκεί για περίπου μία ώρα” συμπληρώνει.

Οι συγγενείς των θυμάτων που έχουν αναγνωριστεί προσέρχονται από εχτές στο Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Ερευνών της Κωνσταντινούπολης προκειμένου να παραλάβουν τις σορούς των δικών τους προσώπων.

ΠΗΓΗ HURRIYET

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα