Ρωσία: Δημοφιλής τόπος για σεξ πάρκο δίπλα στο Κρεμλίνο

Ρωσία: Δημοφιλής τόπος για σεξ πάρκο δίπλα στο Κρεμλίνο
Δημοφιλέστερος τόπος για σεξ πάρκο δίπλα στο Κρεμλίνο AP

Το πάρκο Ζαριάντιε, που διαθέτει, μεταξύ άλλων, φιλαρμονική και κέντρο υγείας, θεωρείται το μεγαλύτερο πάρκο της Μόσχας που δημιουργήθηκε τα τελευταία 70 χρόνια.

Το πάρκο «Ζαριάντιε» της ρωσικής πρωτεύουσας, που βρίσκεται απέναντι από το Κρεμλίνο, έχει γίνει δημοφιλής τόπος για σεξουαλικές συνευρέσεις, δήλωσε την Παρασκευή στους δημοσιογράφους ο κύριος αρχιτέκτονας της Μόσχας Σεργκέι Κουζνετσόφ, καθώς, όπως είπε, αυτό δείχνουν οι εγγραφές στις κάμερες ασφαλείας.

«Στο πάρκο “Ζαριάντιε” παρατηρείται ένας πρωτοφανής αριθμός περιστατικών σεξουαλικών συνευρέσεων. Υπάρχουν πολλές εγγραφές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κουζνετσόφ, διευκρινίζοντας ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά του κόσμου σημαίνει ότι νοιώθει ηρεμία και ασφάλεια στην πόλη. Ανέφερε επίσης ότι αλλά περιστατικά που καταδεικνύουν ότι υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον στην ρωσική πρωτεύουσα, είναι οι περιπτώσεις των ατόμων εκείνων που κοιμούνται στον δόμο.

Το πάρκο «Ζαριάντιε» εγκαινιάστηκε στην Μόσχα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017 και θεωρείται το μεγαλύτερο πάρκο της ρωσικής πρωτεύουσας που δημιουργήθηκε τα τελευταία 70 χρόνια.

Στον χώρο του πάρκου παρουσιάζονται τέσσερα χερσαία οικοσυστήματα που χαρακτηρίζουν την Ρωσία όπως το δάσος, η τούνδρα, η στέπα, το λιβάδι. Στο πάρκο υπάρχει επίσης φιλαρμονική, επιστημονικό- εκπαιδευτικό κέντρο, εκθεσιακό πολιτιστικό συγκρότημα και κέντρο υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα