Ρωσία: Ξαναρχίζει τις αεροπορικές πτήσεις προς την Ελλάδα από τις 24/7

Ρωσία: Ξαναρχίζει τις αεροπορικές πτήσεις προς την Ελλάδα από τις 24/7
Το αεροδρόμιο Μακεδονία MotionTeam

Επτά πτήσεις την εβδομάδα από τη Μόσχα προς τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο θα πραγματοποιούνται από τις 24 Ιουλίου.

Η Ρωσία αρχίζει και πάλι από τις 24 Ιουλίου τις τακτικές αεροπορικές πτήσεις με διάφορες χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Γαλλία και η Τσεχία, ανακοίνωσε ο αρμόδιος κρατικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η Ρωσία αυξάνει τον αριθμό των τακτικών πτήσεων προς την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ελλάδα, τον Λίβανο, την Κροατία και την Αιθιοπία.

Από τη Μόσχα προς την Ελλάδα και συγκεκριμένα προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, θα πραγματοποιούνται επτά πτήσεις εβδομαδιαίως. Αυτή την στιγμή η Ρωσία ξαναρχίζει τις αεροπορικές συνδέσεις με 48 χώρες.

Ο αρμόδιος κρατικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνιστά στους Ρώσους πολίτες πριν αναχωρήσουν για το εξωτερικό να εμβολιαστούν. Η αντιπρόεδρος της ρωσική κυβέρνηση Τατιάνα Γκόλικοβα είχε δηλώσει νωρίτερα, ότι το ταξίδι στο εξωτερικό συνιστά προσωπική ευθύνη του καθενός και πως τα ξένα κράτη δεν έχουν την υποχρέωση να παράσχουν ιατρική περίθαλψη στου Ρώσους, που θα μολυνθούν στην επικράτεια τους. Παρόλα αυτά όπως είπε η ίδια μερικές χώρες ήδη έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμες να δεχθούν Ρώσους τουρίστες που θα έχουν εμβολιαστεί με ρωσικά εμβόλια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα