Ροζ σκάνδαλο με κουαρτέτο σε αστυνομικό τμήμα στη Νέα Υόρκη

Ροζ σκάνδαλο με κουαρτέτο σε αστυνομικό τμήμα στη Νέα Υόρκη

Η αποκάλυψη των πιπεράτων λεπτομερειών της υπόθεσης οδήγησε τις αρχές στην κατάσχεση των όπλων των αστυνομικών υπό το φόβο ενός βίαιου επεισοδίου.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης, το περίφημο NYPD, έχει γίνει γνωστό στα πέρατα της οικουμένης, δίνοντας τροφή για πολλές ταινίες και σίριαλ. Τώρα όμως βρίσκεται στο επίκεντρο ενός μίνι σκανδάλου με... "ροζ αποχρώσεις" που ανάγκασε τις αρχές να πάρουν μέτρα φοβούμενες ότι όλοι οι εμπλεκόμενο σε αυτό θα μπορούσαν να παρασυρθούν σε επικίνδυνες πράξεις και ενέργειες.

Όλα ξεκινούν από το κλασικό "αγόρι συναντά κορίτσι" που τελικά μετατρέπεται σε "αγόρι αγαπά κορίτσι". Μόνο που στην προκειμένη, το αγόρι και το κορίτσι είναι συνάδελφοι που υπηρετούν μαζί στο τμήμα Στρατηγικής Ανταπόκρισης του NYPD, εκείνος έχει μακροχρόνια σχέση και εκείνη είναι παντρεμένη. Ξεχωριστές λεπτομέρειες στην υπόθεση; Τόσο η απατημένη σύντροφος όσο και ο απατημένος σύζυγος είναι επίσης αστυνομικοί και συνάδελφοι στο ίδιο τμήμα! Εκείνη μάλιστα τυγχάνει να είναι και... ένθερμη συνδικαλίστρια!

Η παράνομη σχέση θα έμενε κρυφή, αν η απατημένη συνδικαλίστρια δεν ανακάλυπτε στο κινητό τηλέφωνο του φίλου της γυμνές φωτογραφίες και βίντεο των παράνομων εραστών σε ερωτικές περιπτύξεις... Τις οποίες θολωμένη από το πάθος και τη ζήλια έσπευσε να αναδημοσιεύσει στους λογαριασμούς του "'άτακτου" φίλου της στα social media. Κάπως έτσι, τα "πειστήρια" του ερωτικού "εγκλήματος" έγιναν δημόσιο θέαμα και ο παράνομος δεσμός έγινε γνωστός μεταξύ άλλων και στον απατημένο σύζυγο.

Οι αρχές δεν άφησαν την κατάσταση να εκτροχιαστεί περαιτέρω. Και οι τέσσερις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ ταυτόχρονα κατασχέθηκαν και τα όπλα τους (εννέα τον αριθμό) υπό το φόβο ενός... "θερμού επεισοδίου" καθώς κρίθηκε ότι επειδή τελούν εν βρασμώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο άσκησης βίας.

Πηγή: 

nypost.com

SHARE: