Σαγκάη: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο έπεσε από τον τρίτο όροφο – Δύο νεκροί

Σαγκάη: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο έπεσε από τον τρίτο όροφο – Δύο νεκροί
Πτώση αυτοκινήτου στη Σαγκάη Twitter

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση ηλεκτρικού αυτοκινήτου μάρκας Nio από το γραφείο τρίτου ορόφου στη Σαγκάη της Κίνας.

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι στη Σαγκάη όταν ένα από τα οχήματα της κινεζικής πολυεθνικής αυτοκινητοβιομηχανίας NIO που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων, έπεσε από τον τρίτο όροφο των γραφείων της εταιρείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στη Σαγκάη και τα δύο θύματα, ένα μέλος του προσωπικού της εταιρείας και ένα άτομο από συνεργαζόμενη εταιρεία βρήκαν ακαριαίο θάνατο, καθώς βρίσκονταν και οι δύο μέσα στο όχημα.

Το σημείο του τρίτου ορόφου από όπου έπεσε το αυτοκίνητο έχει περιγραφεί ποικιλοτρόπως ως εκθεσιακός χώρος, μια εγκατάσταση δοκιμών ή χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, με την εταιρεία NIO να δηλώνει πως ξεκίνησε αμέσως μία έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος σε συνεργασία με κυβερνητικούς αξιωματούχους.

“Η εταιρεία μας συνεργάστηκε με το τμήμα δημόσιας ασφάλειας για να ξεκινήσει η έρευνα και η ανάλυση των αιτιών του ατυχήματος. Με βάση την ανάλυση της κατάστασης στο σημείο, μπορούμε αρχικά να επιβεβαιώσουμε ότι επρόκειτο για ατύχημα (δεν προκλήθηκε από το όχημα)”, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

“Αισθανόμαστε πολύ λυπημένοι για αυτό το ατύχημα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον συνάδελφο και συνεργάτη μας που έχασαν τη ζωή τους. Έχει συσταθεί ομάδα για να βοηθήσει τις οικογένειες”, πρόσθεσε.

Ωστόσο, η φράση πως το ατύχημα “δεν σχετίζεται με το ίδιο το όχημα” προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τους χρήστες των social media, τονίζοντας πως το γραφείο δημόσιας ασφαλείας “θα πρέπει να επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για ατύχημα ή όχι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα