Σάλος για Αμερικανίδα τουρίστρια που σκότωσε σπάνια μαύρη καμηλοπάρδαλη

Κατακραυγή σε όλο τον κόσμο για τη δολοφονία του ζώου από την Αμερικανίδα τουρίστρια
Κατακραυγή σε όλο τον κόσμο για τη δολοφονία του ζώου από την Αμερικανίδα τουρίστρια TWITTER

Κατακραυγή στα social media - και όχι μόνο - προκάλεσαν οι φωτογραφίες Αμερικανίδας δίπλα σε μία σπάνια μαύρη καμηλοπάρδαλη που σκότωσε στη διάρκεια των διακοπών της.

Η Τες Τόμσον Τόλεϊ πόζαρε χαμογελαστή και περήφανη σε μία σειρά φωτογραφιών που "ανέβασε" στους λογαριασμούς της στα social media, δίπλα στο μεγάλο "κατόρθωμά" της: Μία νεκρή, σπάνια μαύρη καμηλοπάρδαλη, που η ίδια σκότωσε κάνοντας σαφάρι ως τουρίστρια κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Νότια Αφρική.

Οι αντιδράσεις που πυροδότησαν οι φωτογραφίες - και οι ακόμη πιο προκλητικές λεζάντες τους - στα social media, δεν έχουν προηγούμενο, αναγκάζοντας το Facebook να λάβει θέση και να τις διαγράψει. Ήδη, ωστόσο, μεμονωμένοι χρήστες και φορείς για την προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων είχαν προχωρήσει σε αναδημοσίευση, με την κατακραυγή να παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.

Η Αμερικανίδα τουρίστρια περιχαρής μας ενημέρωνε ότι "Οι προσευχές μου για ένα μοναδικό κυνήγι απαντήθηκαν σήμερα! Εντόπισα αυτή την αρσενική, σπάνια, μαύρη καμηλοπάρδαλη και την παρακολούθησα για αρκετή ώρα!"... Το ζώο ήταν άνω των 18 ετών (το συγκεκριμένο είδος ζει περί τα 25 έτη) και ζύγιζε περί τα 1.800 κιλά.

Ανάμεσα σε αυτούς που τα "έψαλλαν" στην Αμερικανίδα ήταν και πολλοί διάσημοι σταρ, όπως η Ντέμπρα Μέσινγκ και ο Ρίκι Ζερβέ.

Όσο για την ίδια την Τόλεϊ, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα επέλεξε να δικαιολογήσει τον εαυτό της στέλνοντας μια επιστολή στο Fox News, το δίκτυο που λατρεύει τον Ντόναλντ Τραμπ, οι γιοι του οποίου επίσης είχαν προκαλέσει λαϊκή κατακραυγή με ανάλογες πόζες δίπλα σε νεκρά άγρια ζώα, αρκούμενη να δηλώσει ότι το συγκεκριμένο είδος... δεν τελεί υπό εξαφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα σαγόνια του καρχαρία: Την άρπαξε ενώ πήγαινε να τον ταΐσει

Βαρβαρότητα: Καθηγητής τάισε χελώνα με κουτάβι μπροστά στους μαθητές του

Κροκόδειλος κατασπάραξε πάστορα κατά τη διάρκεια βάφτισης

Τρέχα Μπάμπι, τρέχα: Ελάφι πηδάει στις ράγες του μετρό και προκαλεί χαμό

ADVERTISING

SHARE: