Σαστισμένος ο Ερντογάν με το βάζο – δώρο του Ράμα που έφτιαξε ο ίδιος

Σαστισμένος ο Ερντογάν με το βάζο – δώρο του Ράμα που έφτιαξε ο ίδιος

Αίσθηση προκαλεί το ύφος ειλικρινούς απορίας που σχηματίστηκε στο πρόσωπο του Ερντογάν μόλις είδε το δώρο του από τον Έντι Ράμα.

Το χρωματιστό βάζο που φιλοτέχνησε και δώρισε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα άφησε έκπληκτο τον Τούρκο πρόεδρο σύμφωνα με βίντεο που διέρρευσε ημέρες μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στα Τίρανα.

Η απορία του Ερντογάν είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη στο βλέμμα του, όταν ενημερώνεται από τον Αλβανό πρωθυπουργό ότι αυτό είναι το δώρο του, και μάλιστα ότι το έχει φτιάξει ο ίδιος.

Ο διαλόγος Ράμα-Ερντογάν

Ράμα: Αυτό το έφτιαξα μόνος μου με τα χέρια μου.

Ερντογάν: Έχεις τέτοιο ταλέντο;

Ράμα: Μα είμαι ένας σοβαρός καλλιτέχνης! Αυτό είναι για το σπίτι σας, συμπλήρωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

«Αυτό προσέξτε το να μην πάθει κάτι», είπε ο Ερντογάν με τον αστυνομικό του να απαντά «μάλιστα κύριε, οι συνάδελφοί μου ξέρουν». Έδωσε, μάλιστα αυστηρές συστάσεις για να φτάσει πίσω στην Τουρκία με ασφάλεια.

Νωρίτερα, ο Έντι Ράμα μίλησε αναφέροντας μάλιστα για τη φιλία του με τον Τούρκο πρόεδρο ότι «δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν αυτόν στη διεθνή πολιτική». «Όλοι με ρωτούν ποιος είναι ο λόγος που είμαστε φίλοι με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν», δήλωσε ο Ράμα. «Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν αυτόν στη διεθνή πολιτική. Κάνει ό,τι λέει και λέει ό,τι κάνει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version