Σατανική νοσοκόμα: Εμπλέκεται σε 38 θανάτους ασθενών

default image

Έρευνα για τη δράση νοσοκόμας στη Ravena, έχουν ξεκινήσει οι ιταλικές αρχές. Έκανε ένεση με χλωριούχο κάλιο σε ασθενή

H ιταλική αστυνομία διερευνά αν μια νοσοκόμα βρίσκεται πίσω από 38 θανάτους ασθενών, που έχασαν τη ζωή τους ενώ νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο του Lugo στη Ravena της Βόρειας Ιταλίας.

Ο λόγος για την νοσηλεύτρια, Daniela Poggiali ενδέχεται να βρίσκεται πίσω από τους 38 θανάτους, αφού διαπιστώθηκε ότι η 78χρονη ασθενής Rosa Calderoni έχασε τη ζωή της αφότου η νοσοκόμα της έκανε ένεση με χλωριούχο κάλιο.

Στη νεκροψία, εντοπίσθηκαν μεγάλες ποσότητες χλωριούχου καλίου στο αίμα της. Σημειώνεται ότι η χλωριούχο κάλιο χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ για την εκτέλεση θανατοποινιτών.

“Διαπληκτιζόταν με τις συναδέλφους, έπαιρνε πρωτοβουλίες, έδινε φάρμακα σε ασθενείς που δεν έπρεπε”, αναφέρει μία πρώην συνάδελφός της, ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες χορηγούσε ηρεμιστικά σε ασθενείς που ήταν “δύσκολοι” και απαιτητικοί ή όποτε ήταν ιδιαίτερα ταραγμένοι, αλλά και καθαρκτικά σε άλλους ασθενείς ώστε να δυσκολέψει τη βάρδια των άλλων νοσοκόμων.

Μετά τη σύλληψη της, η προϊσταμένη αποκάλυψε ότι είχε αναφέρει την ύποπτη συμπεριφορά της νοσηλεύτριας στη διεύθυνση του νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να ξεκινήσει έρευνα.

Πηγή: dailymail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα