Σε επιφυλακή οι ΗΠΑ μετά τις εκρήξεις στον Μαραθώνιο

default image

Ενημέρωση Ομπάμα για την αιματηρή έκρηξη στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Σε επαφή με τις τοπικές αρχές ο Λευκός Οίκος (Vid)

Ο Αμερικάνος πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις μετά τις αιματηρές εκρήξεις στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης σύμφωνα με το Associated Press.

“Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα κοντά στην γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης”, δήλωσε ένας Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται σε επαφή με τις τοπικές αρχές και είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια είναι απαραίτητη.

Οι εικόνες της τηλεόρασης έδειξαν τον καπνό τα ασθενοφόρα και την αστυνομία κοντά στη γραμμή του τερματισμού, όπου οι θεατές παρακολουθούσαν από τις κερκίδες.

Η ανησυχία των αρχών είναι έντονη, καθώς πέρα από τις δύο εκρήξεις, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, υπάρχουν πληροφορίες για ανεύρεση ύποπτων δεμάτων στην περιοχή.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το FBI.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα