Σε κρίσιμη κατάσταση ο νικητής της Eurovision, Σαλβαδόρ Σομπράλ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο νικητής της Eurovision, Σαλβαδόρ Σομπράλ
Salvador Sobral from Portugal smiles as he speaks after winning the Final of the Eurovision Song Contest with his song "Amar pelos dois" during a press conference in Kiev, Ukraine, Saturday, May 13, 2017. (AP Photo/Sergei Chuzavkov) AP

O 27χρονος τραγουδιστής νοσηλεύεται στην εντατική, περιμένοντας να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς

Ως “μάχη με τον χρόνο” περιγράφει η οικογένεια του Σαλβαδόρ Σομπράλ την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με την εφημερίδα, Coreio da Manha, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Ο 27χρονος τραγουδιστής, νικητής της φετινής Eurovision, αποχαιρέτησε του θαυμαστές του με μία συναυλία στις 8 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα, ο Σόμπραλ νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Σάντα Κρουζ στην Λισαβόνα, με την κατάστασή του να περιγράφεται ως “σταθερή αλλά κρίσιμη”.

Ο Σομπράλ, που υποφέρει από καρδιακή πάθηση, περιμένει να βρεθεί δότης προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο πρώην φοιτητής Ψυχολογίας, που αναδείχτηκε νικητής στην Eurovision του Κιέβου με την μπαλάντα “Amar Pelos Dois”, αναγκάστηκε να ακυρώσει σειρά συναυλιών του εξαιτίας της κατάστασης στην οποία περιήλθε η υγεία του.

Στις 8 Σεπτεμβρίου αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια το κοινό του, σε μία συναυλία με τίτλο “Ate já” (Τα ξαναλέμε).

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση, πριν την συναυλία, ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα εξαιτίας του προβλήματος υγείας του.

Σε βίντεο που ανέβασε για τους θαυμαστές του στο facebook ανέφερε πως είναι “ώρα να δωρίσω το σώμα μου στην επιστήμη”.

Πηγή:dw.de Φωτογραφία:AP Photo/Sergei Chuzavkov

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα