Σίδνεϊ: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο με δύο νεκρούς

Σίδνεϊ: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο με δύο νεκρούς

Ένοπλος σκότωσε ένα άτομο και κρατούσε ομήρους. Μετά από επέμβαση της αστυνομίας ο δράστης αυτοκτόνησε και απελευθερώθηκαν τρία άτομα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε εργοστάσιο που βρίσκεται σε προάστιο του Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με το Sky News, ένας 43χρονος άνδρας έπεσε νεκρός ενώ ακόμη δύο τραυματίστηκαν από εισβολή ενόπλου, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα. Ο ένοπλος μετά την αρχική εισβολή του, "ταμπουρώθηκε" στο εργοστάσιο κρατώντας ομήρους τρία άτομα.

Μετά από επέμβαση της αστυνομίας ο οπλισμένος άνδρας αυτοκτόνησε και απελευθερώθηκαν όλοι οι όμηροι. Ο άνδρας αυτός αυτοπυροβολήθηκε λίγο μετά την έξοδο από το κτίριο του εργοστασίου τριών ανθρώπων, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε περιπολικό της αστυνομίας. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί αν οι τρεις είχαν συλληφθεί όμηροι από τον οπλισμένο άνδρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε εξ αρχής και η αστυνομία καλούσε τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της επίθεσης, με τα τοπικά media να κάνουν λόγο για περιστατικό που αφορούσε την επιχείρηση. Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Liverpool Hospital και έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πιστεύεται ότι ήταν οπλισμένος με αυτόματο τουφέκι.

Ένας άλλος άνδρας είχε συλληφθεί λίγο νωρίτερα, αλλά η αστυνομία είχε διευκρινίσει ότι αυτός κατηγορείται για "παρεμπόδιση" της έρευνας.

SHARE: