Σκηνές φρίκης: Βρήκε το υπόγειο του σπιτιού του πλημμυρισμένο από αίμα

Σκηνές φρίκης: Βρήκε το υπόγειο του σπιτιού του πλημμυρισμένο από αίμα
Caption / YouTube/ Who-HD

Κατεβαίνοντας στο υπόγειο του σπιτιού του ο Nick Lestina αντίκρισε μία απεχθής εικόνα: λίμνη αίματος, εντόσθια και λίπη από ζώα. Όπως αντιλήφθηκε αργότερα όλα αυτά προήλθαν από το γείτονά του ο οποίος διατηρεί αποθήκη κρεάτων στο σπίτι του.

Στιγμές που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου έζησε μία οικογένεια στην Αϊόβα των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο Nick Lestina και η οικογένειά του κατεβαίνοντας στο υπόγειο του σπιτιού τους αντίκρισαν κάτι τρομερό: μία λίμνη αίματος, λίπη και κόκκαλα ζώων!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το KTIV, όλα αυτά τα ανατριχιαστικά ευρήματα προήλθαν από την αποθήκη του γείτονά τους, ο οποίος είναι χασάπης και διατηρεί στο σπίτι του αποθήκη κρεάτων.

Ωστόσο εδώ και δέκα χρόνια δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά πρόβλημα. Όπως δείχνουν όλα, ο γείτονάς τους πετούσε απομεινάρια από γουρούνια και πρόβατα στο σιφόνι του, το οποίο συνδέεται με τους σωλήνες τους.

Τα άσχημα νέα για τον Lestina όμως δεν σταματούν εδώ. Μόλις επικοινώνησε με τον γείτονα-χασάπη πήρε την εξής απάντηση: “Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη. Δεν είναι δικό μου λάθος. Καλή τύχη. Εάν θες να το λύσεις κάν’ το με δικά σου χρήματα”.

Η μεγάλη ποσότητα του αίματος προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version