Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τους γονείς του γιατί ήθελαν να πουλήσουν το σπίτι τους

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τους γονείς του γιατί ήθελαν να πουλήσουν το σπίτι τους
Αστυνομικές δυνάμεις της Ουάσινγκτον AP

Ο 34χρονος δράστης έζησε με τα πτώματα για πέντε μέρες και όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι μετά από κλήση συγγενή που ανησύχησε, αυτοκτόνησε.

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε προ ημερών σε πόλη της Ουάσινγκτον, με έναν 34χρονο να σκοτώνει τους γονείς τους, να ζει με τα πτώματα για πέντε μέρες και να αυτοκτονεί όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι όπου έλαβε χώρα το έγκλημα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο δράστης φαίνεται ότι σκότωσε την 68χρονη μητέρα του και τον 72χρονο πατέρα του γιατί δεν ήθελε να πουλήσουν το συγκεκριμένο σπίτι και να μετακομίσουν. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δολοφονήθηκαν με κυνηγετικό όπλο.

Η μητέρα είχε αγοράσει ένα σπίτι κοντά σε συγγενικό της πρόσωπο σε άλλη πολιτεία, όπως δήλωσε ο γαμπρός της στην εφημερίδα Seattle Times, προσθέτοντας ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από 10 χρόνια αλλά συνέχιζε να μένει μαζί.

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι η μητέρα είχε δώσει στον δράστη ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να μετακομίσει σε διαμέρισμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα