Σκυλίτσα – ηρωΐδα έσωσε την ιδιοκτήτριά της που δέχτηκε επίθεση από πούμα

Σκυλίτσα – ηρωΐδα έσωσε την ιδιοκτήτριά της που δέχτηκε επίθεση από πούμα
Βελγικός ποιμενικός Getty Images/iStockphoto

Η σκυλίτσα ρίχτηκε στη μάχη εναντίον ενός πούμα, που επιτέθηκε ξαφνικά στην ιδιοκτήτριά του. "Είναι η ηρωΐδα μου και της χρωστάω τη ζωή μου".

Τη σχεδόν μοιραία επίθεση από ένα πούμα, απέτρεψε μια σκυλίτσα – ήρωας που έσωσε τη ζωή της ιδιοκτήτριάς της.

Η Έρικ Γουίλσον ζει σε μια επαρχία κοντά στο Σακραμέντο των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της βόλτας της σε ένα ποτάμι κοντά στο σπίτι της, ξαφνικά της επιτέθηκε ένα πούμα.

Αμέσως φώναξε την Εύα, έναν βελγικό ποιμενικό και στο άκουσμά της, εκείνη έτρεξε κοντά της. Το πούμα, σύμφωνα με τον independent, τραυμάτισε τη γυναίκα στον αριστερό της ώμο, ωστόσο η άμεση επέμβαση της σκυλίτσας, απέτρεψε τα χειρότερα.

Είναι γνωστό για τα πούμα ότι τα αιχμηρά τους νύχια και τα δυνατά δαγκώματά τους μπορούν να σκοτώσουν ζώα και ανθρώπους. Ωστόσο, όπως είπε η Έρικ Γουίλσον, ο σκύλος της πολέμησε σκληρά και υπέστη σοβαρά τραύματα προσπαθώντας να την προστατεύσει.

“Πάλεψαν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά την άκουσα να κλαίει”, έγραψε σε λογαριασμό που δημοσιεύτηκε σε μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για την Εύα, η οποία εξακολουθεί να παλεύει με σοβαρούς τραυματισμούς.

Το πούμα είχε δαγκώσει το κεφάλι του σκύλου και δεν το άφηνε, ακόμη και όταν η Γουίλσον επιτέθηκε στο ζώο με πέτρες, ξύλα και γροθιές. Τράπηκε σε φυγή, όταν μια περαστική αντιλήφθηκε το περιστατικό και χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν μετά την επίθεση ήταν να μεταφέρουν τη σκυλίτσα στον κτηνίατρο, όπου και συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή της με σοβαρά τραύματα.

“Ο σκύλος μου είναι η ηρωΐδα μου και της χρωστάω τη ζωή μου”, δήλωσε η Έρικ Γουίλσον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version