Snapchat εναντίον Τραμπ – Σταμάτησε την προώθηση του λογαριασμού του

Snapchat εναντίον Τραμπ – Σταμάτησε την προώθηση του λογαριασμού του
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του AP

Το Snapchat ανακοίνωσε πως διέκοψε την προώθηση του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ, μετά τις δηλώσεις του σχετικά με την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Το Snapchat διέκοψε την προώθηση του λογαριασμού του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λόγω των δηλώσεών του σχετικά με την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρεία ανέφερε ότι δεν θα εμφανίζεται πλέον το προφίλ του προέδρου στην ενότητα Discover της εφαρμογής, καθώς σύμφωνα με την ίδια δεν θέλει ” να ενισχύσει φωνές που υποκινούν την φυλετική βία και την αδικία “.

Σύμφωνα με το BBC, η εταιρεία Snapchat δήλωσε: ” Η φυλετική βία και η αδικία δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και είμαστε μαζί με όλους όσους αναζητούν ειρήνη, αγάπη, ισότητα και δικαιοσύνη στην Αμερική “.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τις δηλώσεις του Τραμπ που έλεγαν ότι ” τεράστιοι σκύλοι ” και ” απειλητικά όπλα ” θα είχαν χρησιμοποιηθεί σε διαδηλωτές εάν είχαν παραβιάσει το φράκτη του Λευκού Οίκου.

Η κίνηση της εταιρείας είναι πολύ πιθανό να τροφοδοτήσει περισσότερες εντάσεις μεταξύ των Social Media και του Λευκού Οίκου, ειδικά μετά την απόκρυψη του προκλητικού tweet του προέδρου που είχε προβεί το Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα