Σοκ στην Ινδία: Κοριτσάκι 16 μηνών σκοτώθηκε από επίθεση λεοπάρδαλης

Σοκ στην Ινδία: Κοριτσάκι 16 μηνών σκοτώθηκε από επίθεση λεοπάρδαλης
istock

Τραγωδία στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου λεοπάρδαλη επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα κοριτσάκι μόλις 16 μηνών. Πριν τρεις εβδομάδες, ένα τετράχρονο αγόρι είχε δεχθεί επίσης επίθεση.

Ένα κοριτσάκι μόλις 16 μηνών έχασε σήμερα τη ζωή του από επίθεση λεοπάρδαλης σε δάσος στα περίχωρα της πόλης Μουμπάι στη δυτική Ινδία.

Η μητέρα του παιδιού το είχε πάρει μαζί της για να προσκυνήσουν σε ναό, όταν μια λεοπάρδαλη τους επιτέθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα το κοριτσάκι. Παρότι διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Είναι η δεύτερη επίθεση λεοπάρδαλης στην περιοχή από τις αρχές του μήνα. Ένα 4χρονο αγόρι τραυματίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά επέζησε. Την προηγούμενη χρονιά, περισσότεροι από 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν από λεοπαρδάλεις.

Το δάσος όπου σημειώθηκε η επίθεση, εκτείνεται σε περίπου 16 τετραγωνικά χιλιόμετρα και βρίσκεται κοντά στον εθνικό δρυμό Σαντζάι Γκάντι. Αποτελεί έναν από τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου στη Μουμπάι, την οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα