Σοκάρει γυναικοκτονία στην Αγία Πετρούπολη: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και πέταξε το πτώμα από τον 13ο όροφο

Σοκάρει γυναικοκτονία στην Αγία Πετρούπολη: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και πέταξε το πτώμα από τον 13ο όροφο
shutterstock

Μια ακόμα περίπτωση γυναικοκτονίας συνέβη στην Αγία Πετρούπολη. Βρέθηκε μαχαιρωμένη από τον σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια πέταξε τη σορό της από τον 13ο όροφο.

Άλλη μια υπόθεση άγριας δολοφονίας γυναίκας η οποία μαχαιρώθηκε επανειλημμένως στο κεφάλι από τον σύζυγό της και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της από ύψος 40 μέτρων, έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη.

Ο 24χρονος Rustam Mursalov ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη Alexandra Mursalova, παρουσιάζοντας ως αιτία για το άγριο έγκλημα τη “ζήλια” του προς τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δολοφονημένη είχε δύο παιδιά με τον γυανικοκτόνο και εργαζόταν ως ψυχολόγος και σύμβουλος για σεξουαλικά ζητήματα στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ανάρτησή της στα social media μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία της, έγραφε πως ο σύζυγός της την είχε απειλήσει να μαχαιρώσει την ίδια και τα παιδιά τους, ηλικίας 7 και 2 ετών.

“Χτύπησε την πόρτα, λέγοντας ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά και στη συνέχεια θα πηδήξει στο κενό. Πήρα τα παιδιά και άλλαζα διαμερίσματα, αλλά έρχεται κάθε βράδυ, χτυπά την πόρτα, μας ξυπνά και τρομάζει τα παιδιά” έγραφε η δολοφονημένη γυναίκα.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν η νεαρή μητέρα κατήγγειλε τον άντρα στην αστυνομία ή αν ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο θύτης το έσκασε και αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, τα οποία μεταδίδουν επίσης πως στη διάρκεια της ανάκρισης ο άντρας ομολόγησε ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του.

Η άγρια δολοφονία έγινε το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου, όταν ο θύτης που περίμενε τη σύζυγό του τη μαχαίρωσε 10 φορές και στη συνέχεια έριξε τη σορό της από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 13ου ορόφου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα