Σοκαριστικό ατύχημα: Έπεσε πάνω στη χύτρα και της καρφώθηκε το καπάκι στο κεφάλι

Χύτρα (φωτογραφία αρχείου)
Χύτρα (φωτογραφία αρχείου) DARLANAD/123RF

Γυναίκα γλίστρησε στην κουζίνα της, έπεσε πάνω στη χύτρα με δύναμη και της καρφώθηκε το καπάκι στο κρανίο. Νευροχειρουργός πραγματοποίησε με επιτυχία την επέμβαση και δήλωσε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στον εγκέφαλο.

Ένα φρικιαστικό ατύχημα είχε στην κουζίνα της μια γυναίκα στη Βομβάη της Ινδίας, όταν γλίστρησε και έπεσε με δύναμη πάνω στη χύτρα, την οποία ετοίμαζε για να μαγειρέψει.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Mirror, η γυναίκα γλίστρησε, έπεσε, χτύπησε το κεφάλι της πάνω στο σκεύος και το προεξέχον μέρος από το καπάκι της χύτρας καρφώθηκε στο κρανίο της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε γρήγορα στο Γενικό Νοσοκομείο Santa Cruz και από εκεί στο Νοσοκομείο SION, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση στο κεφάλι της, ώστε να αφαιρέσουν το καπάκι.

Ο νευροχειρουργός που πραγματοποίησε την επέμβαση, δήλωσε πως ήταν αρκετά δύσκολο για τον ίδιο και την ομάδα του, καθώς η ασθενής δεν μπορούσε να ξαπλώσει σωστά, λόγω της κατάστασης.

Οι γιατροί δήλωσαν πως ο τραυματισμός θα μπορούσε να είναι χειρότερος, ότι η γυναίκα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στον εγκέφαλό της και πως μετά την επέμβαση θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Πηγή: 

Mirror

SHARE: