Σοκαριστικό βίντεο: Τσαντισμένος οδηγός εμβόλισε μηχανή και εγκατέλειψε τον αναβάτη

Σοκαριστικό βίντεο: Τσαντισμένος οδηγός εμβόλισε μηχανή και εγκατέλειψε τον αναβάτη

Οι αρχές της Φλόριντα αναζητούν τον εγκληματία οδηγό που παρέσυρε σκόπιμα με μια τιμονιά μοτοσικλέτα και αναβάτη

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφει την εγκληματική συμπεριφορά ενός οδηγού κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό εξελίχθηκε στη λεωφόρο Μπένεβα της Σεϊρασότα στη Φλόριντα και απαθανατίστηκε από το κινητό τηλέφωνο ενός αυτόπτη μάρτυρα.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου είναι ένας μοτοσικλετιστής και ο οδηγός ενός ασημένιου Mazda, οι οποίοι φαίνονται να έχουν μια διαμάχη. Ο νεαρός αναβάτης κινείται με τη μηχανή του παράλληλα με το αυτοκίνητο και δείχνει εκνευρισμένος. Με μια απότομη στροφή του τιμονιού του, ο εξοργισμένος οδηγός του Ι.Χ. πέφτει πάνω στη μηχανή και τη ρίχνει μαζί με τον αναβάτη της στο πεζοδρόμιο. Η ασυνειδησία του οδηγού μάλιστα είναι τέτοια που δεν σταματά καν να διαπιστώσει αν ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του.

Ο αναβάτης εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο να στέκεται στα πόδια του. Το γραφείο του σερίφη στη Σεϊρασότα αναζητά τον οδηγό του αυτοκινήτου και έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών για την αναγνώριση και τον εντοπισμό του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: 

Daily Mail

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ

ADVERTISING

SHARE: