“Φθηνό” σόου Νετανιάχου μετά την εκεχειρία: Κάναμε πολλά και τολμηρά πράγματα

“Φθηνό” σόου Νετανιάχου μετά την εκεχειρία: Κάναμε πολλά και τολμηρά πράγματα
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε ακρόαση στο δικαστήριο της Ιερουσαλήμ, 8 Φεβρουαρίου 2021. Reuven Castro, Pool/AP

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου επιχείρησε να κεφαλοποιήσει πολιτικά όσα έκανε ο ισραηλινός στρατός στις επιχειρήσεις εναντίον της Λωρίδας της Γάζας.

Στην πρώτη δημόσια τοπόθετησή του μετά την επίτευξη εκεχειρίας με την Χαμάς, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν έθαψε το τσεκούρι του πολέμου, κάθε άλλο θα έλεγε κανείς.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, ο οποίος σημειωτέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω υποθέσεων διαφθοράς στη χώρα του, μίλησε και πάλι σε υψηλούς τόνους επιχειρώντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση των οπαδών του.

“Σκοπός μας ήταν να καταφέρουμε σοβαρά προβλήματα εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων και να αποκαταστήσουμε την τάξη” τόνισε αρχικά ο Νετανιάχου αναφερόμενος στη δράση κυρίως της Χαμάς.

“Το κοινό δεν ξέρει ακόμα το πλήρες αποτέλεσμα των επιχειρήσεων που κάναμε. Ούτε καν η Χαμάς. Αλλά σας λέω ότι αυτό θα αποκαλυφθεί με το πέρασμα του χρόνου” έσπευσε να συμπληρώσει.

Εκανε, τέλος, λόγο για “τολμηρά, νέα πράγματα που κάναμε. Αν ήταν απαραίτητη μία επίγεια επίθεση, θα την κάναμε και αυτή. Αλλά σκέφτηκα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε τους σκοπούς μας και με πιο ασφαλείς τρόπους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα