SOS για τη ζωή της Λεϊλά Γκιουβέν, έφτασε τις 71 ημέρες απεργίας πείνας

SOS για τη ζωή της Λεϊλά Γκιουβέν, έφτασε τις 71 ημέρες απεργίας πείνας

Η ζωή της Λεϊλά Γκιουβέν βρίσκεται πλέον σε άμεσο κίνδυνο μετά τη συμπλήρωση 71 ημερών απεργίας πείνας στις φυλακές του Ντιγιαρμπακίρ.

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται πλέον η ζωή της Λεϊλά Γκιουβέν η οποία συνεχίζει την απεργία πείνας στις φυλακές του Ντιγιαρμπακίρ στην Τουρκία.

Το στέλεχος του HDP, του αριστερού φιλοκουρδικού κόμματος, διανύει πλέον την 71η ημέρα απεργία πείνας και η υγεία της έχει επιδεινωθεί σε απελπιστικό βαθμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες ημέρες η Γικουβέν έχασε άλλα δέκα κιλά ενώ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ακόμα και στο περπάτημα.

Δεν είναι καν σαν σε θέση να αναγνωρίσει όχι μόνο τους δικηγόρους της αλλά και την ίδια της την κόρη η οποία την επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί στις φυλακές.

Η Γκιουβέν επίσης έχει αναπτύξει μεγάλη ευαισθησία στον ήχο και παρουσιάζει προβλήματα συνείδησης γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα τους οικείους της.

Η απεργία πείνας, που διεξάγεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες κράτησης του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, άρχισε στις 8 Νοεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version