Στη Γερμανία για... business ο Ομπάμα - Πόσο στοιχίζουν τα εισιτήρια για εκδήλωση με τον ίδιο ομιλητή

O Μπαράκ Ομπάμα
O Μπαράκ Ομπάμα AP

Ο Μπαράκ Ομπάμα φτάνει στη Γερμανία για μία σειρά από εμφανίσεις και συναντήσεις, μεταξύ των οποίων και μία με την Αγγελα Μέρκελ.

Στην Κολωνία και στο Βερολίνο θα βρεθεί από την Πέμπτη και τις επόμενες ημέρες ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να πραγματοποιήσει δύο δημόσιες εμφανίσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με το γερμανικό Τύπο, την Παρασκευή το βράδυ ο κ. Ομπάμα θα έχει ιδιωτική συνάντηση με την Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ.

Την Πέμπτη ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα μιλήσει στην Lanxess Arena, στο πλαίσιο μιας «Παγκόσμιας Συνόδου Ηγεσίας», στην οποία θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο συγγραφέας Τζον Στρελέτσκι και ο επιχειρηματίας Φρανκ Τέλεν, ενώ ο Ομπάμα θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό. Την παρουσίασή του θα κάνει η ετεροθαλής αδελφή του Αούμα Ομπάμα.

Για την εκδήλωση έχουν εκδοθεί 15.000 εισιτήρια, αξίας από 50 έως 5.000 ευρώ, αλλά τουλάχιστον 2.000 έχουν μείνει αδιάθετα. Η ακριβότερη κατηγορία, τα «χρυσά εισιτήρια», αφορά μόλις 100 άτομα, τα οποία θα έχουν κατόπιν την ευκαιρία να δειπνήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Στο Βερολίνο ο Μπαράκ Ομπάμα θα λάβει το Σάββατο μέρος σε εκδήλωση «Town Hall Meeting», όπου θα δεχθεί ερωτήσεις από περίπου 300 νέους από όλη την Ευρώπη, μέλη της κοινωνίας των πολιτών.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία, Ομπάμα
SHARE: