Στην Αθήνα η τέως πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ

Στην Αθήνα η τέως πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ
FILE - In this April 11, 2016 file photo, Argentina's former President Cristina Fernandez arrives at the airport in El Calafate, Argentina. Fernandez on Thursday, June 30, 2016 accused the government of her successor Mauricio Macri of political persecution after several of her properties were raided in connection with a case of alleged embezzlement and falsification of public documents, and a federal court ordered an investigation into another case of money laundering. (AP Photo/Francisco Munoz, File) AP

Η Αργεντινή πολιτικός επισκέπτεται την χώρα μας μετά από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει σε λίγη ώρα η τέως πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ. Η κ Κίρχνερ που επισκέπτεται την Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ, θα παραμείνει στη χώρα μας έως τις 9 Μαΐου.

Την Κυριακή αναμένεται να επισκεφθεί τη δομή φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα, ενώ θα ακολουθήσει σύντομη ξενάγησή της στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα, η τέως πρόεδρος της Αργεντινής θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς και πολιτικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00, η κ. Κίρχνερ θα είναι η ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Κρίση της δημοκρατίας και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη: Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Megaron Plus».

(Φωτό: AP Photo/Francisco Munoz, File)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα