Στην Κύπρο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- Το tweet στα ελληνικά για το ψηφιακό πιστοποιητικό

Στην Κύπρο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- Το tweet στα ελληνικά για το ψηφιακό πιστοποιητικό

Tweet στα ελληνικά από το αεροδρόμιο της Κύπρου έκανε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σε βίντεο που ανέβασε κατά τον έλεγχο του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-19. Το πρόγραμμα της προέδρου της Κομισιόν.

Στην Κύπρο βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ίδια μάλιστα να ανεβάζει βίντεο από το αεροδρόμιο, προβάλλοντας τη στιγμή του ελέγχου του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού, καλώντας τον κόσμο να το αποκτήσει προκειμένου να μπορεί να ταξιδεύει ελεύθερα στην Ε.Ε.

Η πρόεδρος της Κομισιόν μάλιστα, έγραψε και τη λέξη “Επιβεβαιώθηκε” στα ελληνικά, συνοδεύοντας με αυτόν τον τρόπο το βίντεο από τη στιγμή όπου, μέσω του κινητού της, ο υπεύθυνος ασφαλείας σκάναρε το ψηφιακό πιστοποιητικό.

Εν συνεχεία, έγραψε: “Αποκτήσετε το σήμερα, για ευκολότερα ταξίδια στην Ευρώπη”.

Το πρόγραμμα της φον ντερ Λάιεν

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, προκειμένου να παραδώσει την Έγκριση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη.

Οι δυο τους, το βράδυ της Τετάρτης θα μεταβούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Οράς, όπου θα συναντήσουν ομάδα πυροσβεστών και της ΕΜΑΚ που έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες κατά την καταστροφική πυρκαγιά της περασμένης εβδομάδας στην ορεινή περιοχή Λεμεσού και Λάρνακας.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με την πρόεδρο της Κομισιόν, στο Προεδρικό Μέγαρο. Έπειτα θα μεταβούν στην Πανεπιστημιούπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης της Έγκρισης του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο.

Μετά την επίσκεψη της στο Πανεπιστήμιο, η κα φον ντερ Λάιεν θα αναχωρήσει από την Κύπρο για την Κροατία.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα