Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ: Τράκαρε με τη μηχανή

Ο διάσημος 59χρονος ηθοποιός  βρισκόταν στο νησί της Σαρδηνίας για τα γυρίσματα μιας νέας σειράς- Έχασε τον έλεγχο από τη μηχανή του και συγκρούστηκε με μια Μερσεντές
Ο διάσημος 59χρονος ηθοποιός βρισκόταν στο νησί της Σαρδηνίας για τα γυρίσματα μιας νέας σειράς- Έχασε τον έλεγχο από τη μηχανή του και συγκρούστηκε με μια Μερσεντές CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο διάσημος 59χρονος ηθοποιός βρισκόταν στο νησί της Σαρδηνίας για τα γυρίσματα μιας νέας σειράς. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Ένα ατυχές συμβάν δημιούργησε αναστάτωση στον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος βρίσκεται τις ημέρες αυτές στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το σκούτερ που οδηγούσε ο διάσημος ηθοποιός συγκρούστηκε το απόγευμα της Δευτέρας με μια Μερσεντές, με αποτέλεσμα ο Κλούνεϊ να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, ο 59χρονος ηθοποιός έκανε βόλτες με τη μηχανή του όταν πρόσεξε ότι η Μερσεντές άλλαξε πορεία τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα ο ίδιος να επιχειρήσει το ίδιο χωρίς να προλάβει και να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο και μετά στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο ηθοποιός οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο όπου και του έγιναν διεξοδικές εξετάσεις και έδειξαν ότι το ατύχημα δεν ήταν κάτι σοβαρό, παρά μερικούς μώλωπες στα πλευρά.

Ο Κλούνεϊ βρίσκεται με την σύζυγό του Αμάλ και τα δυο παιδιά στο νησί της Σαρδηνίας για τα γυρίσματα της νέας του σειράς.

ADVERTISING

SHARE: