Στο σκαμνί 19χρονη: Διέρρηξε σπίτι και "βίασε" άνδρα υπό την απειλή ματσέτας

Νεαρή μπήκε σε σπίτι και ανάγκασε έναν άνδρα υπό την απειλή ματσέτας να κάνει σεξ μαζί της
Νεαρή μπήκε σε σπίτι και ανάγκασε έναν άνδρα υπό την απειλή ματσέτας να κάνει σεξ μαζί της GREAT FALLS POLICE

Το θύμα υποστήριξε στις αρχές ότι η νεαρή συνέχισε να κρατάει το μαχαίρι ακόμα και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Στη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία υπό την απειλή ματσέτας ανάγκασε έναν άνδρα να κάνει σεξ μαζί της, προχώρησαν οι αρχές στο Γκρέιτ Φολς της Μοντάνα, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Σαμάνθα Ρέι Μίαρς διάρρηξε το σπίτι του πρώην συντρόφου της την ώρα που αυτός έλειπε. Όταν επέστρεψε, η κοπέλα τον απείλησε με το μαχαίρι, αναγκάζοντάς τον ξαπλώσει στο κρεβάτι και να γδυθεί.

Ο άνδρας είπε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να δραπετεύσει και υποστήριξε ότι η 19χρονη συνέχισε να κρατάει την ματσέτα ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Κάποια στιγμή που αυτός προσπάθησε να την σπρώξει μακριά, αυτή τον δάγκωσε στο χέρι και συνέχισε.

Μετά την πράξη, οι δυο τους άρχισαν να τσακώνονται και το θύμα προσποιήθηκε ότι έπρεπε να πάρει τηλέφωνο έναν γνωστό αλλά στην πραγματικότητα κάλεσε την άμεση δράση. Κατάφερε να βγει σιγά-σιγά από το δωμάτιο και τελικά ξέφυγε από την κοπέλα. Το θύμα έδωσε, επίσης, στις αρχές φωτογραφίες της Μίαρς στο κρεβάτι με την ματσέτα ανά χείρας.

Η κοπέλα κατηγορείται για δύο κακουργήματα, διάρρηξη και επίθεση με όπλο όπως και για τις πλημμεληματικές πράξεις της παράνομης κράτησης, της επίθεσης σε σύντροφο/μέλος της οικογένειας. Της αποδόθηκαν, επίσης, δύο κατηγορίες για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η ίδια δήλωσε στην αστυνομία ότι ο άνδρας την απήγαγε και της έδωσε μια ματσέτα για να προστατέψει τον εαυτό της, σύμφωνα με την Great Falls Tribune. Η εφημερίδα αναφέρει, ακόμη, ότι η Μίαρς έχει ιστορικό επιθέσεων εναντίον του άνδρα, με τον οποίο είχαν σχέση για περίπου επτά χρόνια.

Πηγή: 

New York Post

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ

ADVERTISING

SHARE: