"Στον αέρα" η συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

"Στον αέρα" η συνάντηση Τραμπ - Πούτιν
"Στον αέρα" η συνάντηση Τραμπ - Πούτιν AP

Ο Αμερικανός πρόεδρος και ο Ρώσος ομόλογός του είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τον Μάρτιο

Πρόοδος ως προς την προετοιμασία της συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν δεν υπάρχει, η προετοιμασία βάλτωσε όσον αφορά την συμφωνία για την συνάντηση που είχε αποφασισθεί κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο ηγετών στις 20 Μαρτίου. Τη δήλωση αυτή έκανε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ.

«Το ζήτημα αυτό σταμάτησε σ’ εκείνο το σημείο, το οποίο είχε συμφωνηθεί στις 20 Μαρτίου κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο Τραμπ με τον πρόεδρο μας. Όταν από την πλευρά των Αμερικανών διατυπώθηκε το ενδεχόμενο της συνάντησης των δύο προέδρων» διευκρίνισε ο Ουσακόφ.

Ο Ουσακόφ απέφυγε να σχολιάσει την συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορεάς Κιμ Γιονγκ Ουν και να προβεί σε εκτιμήσεις όσον αφορά την επιτυχή έκβαση της, λέγοντας ότι «προς το παρόν αφήνω τα ερώτημα αυτό χωρίς απάντηση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, Πούτιν, ΗΠΑ, Ρωσία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραμπ καλεί Πούτιν - Συζητήσεις για συνάντηση Ρώσου και Αμερικανού προέδρου

Λαβρόφ: Ο Πούτιν είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Τραμπ

ADVERTISING

SHARE: