Στόρμι Ντάνιελς: Δέχεται απειλές λόγω της διαμάχης με τον Τραμπ

Στόρμι Ντάνιελς: Δέχεται απειλές λόγω της διαμάχης με τον Τραμπ
File- This May 6, 2009, shows Stormy Daniels visiting a local restaurant in downtown New Orleans. A tabloid magazine held back from publishing Daniels 2011 account of an alleged affair with Donald Trump after the future president's personal lawyer threatened to sue, four former employees of the tabloid's publisher told The Associated Press. (AP Photo/Bill Haber, File) ap

Προειδοποιήσεις να μην κάνει αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο, δέχτηκε η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών

H πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα και προειδοποιήσεις να μην προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, είπε την Παρασκευή ο δικηγόρος της στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα MSNBC και CNN.

Ο δικηγόρος Μάικλ Αβενάτι δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απειλές σε βάρος της Στέφανι Κλίφορντ, που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς. Ο ίδιος είπε ότι η Κλίφορντ θα δώσει εξηγήσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή “60 Minutes” του CBS και θα προβληθεί την 25η Μαρτίου.

«Η πελάτισσά μου δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα προκειμένου να μην μιλήσει σχετικά με όσα γνωρίζει για το Ντόναλντ Τραμπ» επισήμανε ο ίδιος στο CNN.

«Θα μπορέσει να καταθέσει πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη εδώ» πρόσθεσε ο Αβενάτι για τη συνέντευξη στο “60 Minutes”.

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Ντόναλντ Τραμπ, μια σχέση που ξεκίνησε το 2006 και διήρκησε κάποιους μήνες. Ο μεγιστάνας διαψεύδει τους ισχυρισμούς της.

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς ανέφερε εξάλλου σήμερα στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι έξι γυναίκες ήλθαν σε επαφή με τη νομική εταιρεία του προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση που είχαν με τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο ίδιος επισήμανε ότι οι γυναίκες αυτές αφηγήθηκαν «εντυπωσιακά παρόμοιες ιστορίες με εκείνη της πελάτισσάς μου».

Νωρίτερα, ο Αβενάτι είπε στο MSNBC και το CNN ότι τουλάχιστον δύο γυναίκες υπέγραψαν συμφωνητικά εμπιστευτικότητας.

(Φωτό: AP Photo/Bill Haber, File)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα