Super Bowl: Το ολόγραμμα του Tupac στο show του ημιχρόνου

Super Bowl: Το ολόγραμμα του Tupac στο show του ημιχρόνου
Ο Αμερικανός ράπερ Τούπακ Σακούρ Adam Nadel/AP Photo

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, το ολόγραμμα του Τούπακ Σακούρ επιστρέφει για το show του Super Bowl, καθώς ο θρύλος της αμερικανικής ραπ θα βρεθεί ανάμεσα στον Dr. Dre και τον Σνουπ Ντογκ.

Δυόμιση δεκαετίες μετά από την εκτέλεσή του στο Λας Βέγκας, δυόμιση δεκαετίες μετά από τον θάνατό του σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο Τούπακ Σακούρ, ο θρύλος της αμερικανικής ραπ μουσικής, συνεχίζει να ενθουσιάζει και να συγκινεί.

Και τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/2), οι fans του σίγουρα θα νιώσουν έναν κόμπο στον λαιμό, καθώς το ολόγραμμά του, όπως αναφέρει το SPORT 24, λέγεται πως θα εμφανιστεί στη σκηνή για το show που θα δοθεί στο ημίχρονο του Super Bowl 2022.

Το ολόγραμμα του Τούπακ θα βρεθεί ανάμεσα στον Dr. Dre και τον Snoop Dogg, με τις στοιχηματικές εταιρείες να έχουν αποσύρει από τα ειδικά τους στοιχήματα την επιλογή.

Ολόγραμμα θεωρείται η τρισδιάστατη προβολή μίας τρισδιάστατης εικόνας ενός αντικειμένου, ενώ αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα δούμε ολόγραμμα του Τούπακ, καθώς ο Dr. Dre κι ο Snoop Dogg είχαν κάνει κάτι παρόμοιο το 2012, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα