Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο για τη Βοστώνη: “Θα ολοκληρώσουμε τον αγώνα”

default image

Τα παπούτσια όσων έλαβαν μέρος στον ματωμένο Μαραθώνιο της Βοστώνης, φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό Boston

Συγκίνηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο του περιοδικού “Boston”, το οποίο φυσικά αναφέρεται στις αιματηρές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Τα παπούτσια που ανήκουν σε δρομείς που έλαβαν μέρος στον μαραθώνιο της Βοστώνης τοποθετήθηκαν έτσι ώστε να σχηματίσουν μια καρδιά.

Ο κάθε αθλητής, που το ζευγάρι των παπουτσιών του κοσμεί την φωτογραφία έχει τη δική του ιστορία, την οποία διηγείται στο περιοδικό.

Στη λεζάντα οι υπεύθυνοι του περιοδικού έγραψαν, “We Will Finish the Race.”- (“Θα ολοκληρώσουμε τον αγώνα”).

Οι δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν στον Μαραθώνιο της Δευτέρα 15 Απριλίου, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι και να τραυματιστούν 150.

Οι δύο ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο  είναι αδέλφια, ο Τζοχάρ Α. Τσαρνάεφ, 19 ετών, και ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ.

Ο μεγάλος αδελφός πέθανε στο νοσοκομείο μετά από τον τραυματισμό του από σφαίρα ύστερα από ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης ενώ ο δεύτερος συνελήφθη λίγο αργότερα μέσα σε μια βάρκα, που βρισκόταν στην αυλή σπιτιού σε προάστιο της Βοστώνης. Οι δύο τσετσενικής καταγωγής νεαροί, δεν συνδέονται με κάποια εξτρεμιστική οργάνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα