Συνάντηση εργασίας Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και Οικολόγων Πράσινων

Συνάντηση εργασίας Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και Οικολόγων Πράσινων
Eurokinissi

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η αλληλοενημέρωση και ο κοινός σχεδιασμός των επόμενων βημάτων τόσο για τις δράσεις που προγραμματίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι για το επόμενο διάστημα και έως τις ερχόμενες εκλογές στις οποίες θα κατέβουν αυτόνομοι, όσο και για την ενοποίηση του οικολογικού χώρου στην Ελλάδα.

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας μεταξύ του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (ΕΠΚ) και των Οικολόγων Πράσινων (Ο.Π), με τη συμμετοχή μελών της Γραμματείας των ΕΠΚ και της Πολιτικής Γραμματείας των Ο.Π. πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (20/4).

Από την Γραμματεία του ΕΠΚ συμμετείχαν οι υπεύθυνες για τα Κόμματα του Νότου, κκ. Evelyne Huytebroeck, Συμπρόεδρος, Βούλα Τσέτση, Γενική Γραμματέας της Ευρωομάδας των Πράσινων και Mar Garcia, Οργανωτική Γραμματέας.

Αντικείμενο της συζήτησης, ήταν η αλληλοενημέρωση και ο κοινός σχεδιασμός των επόμενων βημάτων τόσο για τις δράσεις που προγραμματίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι για το επόμενο διάστημα και έως τις ερχόμενες εκλογές στις οποίες θα κατέβουν αυτόνομοι, όσο και για την ενοποίηση του οικολογικού χώρου στην Ελλάδα.

Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα θα στηρίξει δυνατά αυτή την προσπάθεια, σε συνεργασία με τους Οικολόγους Πράσινους, το μοναδικό Κόμμα-μέλος του στην Ελλάδα.

Συμφωνήθηκε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα πυκνώσουν οι συναντήσεις, προκειμένου να αξιολογείται η πρόοδος της προσπάθειας και να σχεδιάζονται νέες δράσεις.

Όπως δήλωσε ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Δημήτρης Πολιτόπουλος, «η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και οι σχεδιαζόμενες συνεχείς συναντήσεις θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην προώθηση της πολιτικής οικολογίας και των θέσεων μας στην κοινωνία».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα