Συνέλαβαν μετανάστη την ώρα που πήγαινε την σύζυγό του να γεννήσει

Συνέλαβαν μετανάστη την ώρα που πήγαινε την σύζυγό του να γεννήσει
Συνέλαβαν μετανάστη την ώρα που πήγαινε την σύζυγό του να γεννήσει youtube

Η σύλληψη έγινε όταν το ζευγάρι, καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε σε βενζινάδικο.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση της σύλληψης ενός μετανάστη από το Μεξικό την ώρα που πήγαινε με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο την σύζυγό του για να γεννήσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Μαρία ντελ Κάρμεν Βενέγκας στον ισπανόφωνο τηλεοπτικό σταθμό KMEX, αυτή και ο 36χρονος σύζυγός της Χοέλ Αρόνα-Λάρα πήγαιναν την Τετάρτη στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη καισαρική, όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν σε βενζινάδικο στο Σαν Μπερναρντίνο, στο Λος Άντζελες.

Σε βίντεο που έδειξαν διάφορα ΜΜΕ φαίνεται το αυτοκίνητο του ζευγαριού να μπαίνει στον χώρο του βενζινάδικου και αμέσως δύο άλλα οχήματα να το πλησιάζουν. Αξιωματικοί της υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων ζήτησαν τα χαρτιά τους. Η Βενέγκας έδωσε τα δικά της, ωστόσο όπως υποστήριξε, ο σύζυγός της, πάνω στη βιασύνη να μεταβούν στο νοσοκομείο, είχε ξεχάσει τα χαρτιά του στο σπίτι. Σύμφωνα με την γυναίκα, ο Αρόνα-Λάρα ζει στις ΗΠΑ εδώ και 12 χρόνια χωρίς να έχει νομική εξουσιοδότηση.

Στο βίντεο φαίνεται οι πράκτορες να βάζουν χειροπέδες στον 36χρονο και να τον παίρνουν, αφήνοντας μόνη της την εγκυμονούσα, η οποία πήγε στο νοσοκομείο και γέννησε το πέμπτο παιδί τους.

“Ο σύζυγός μου έπρεπε να ήταν εδώ. Περίμενε τον γιο του τόσο καιρό και κάποιος απλά τον πήρε μακριά”, δήλωσε η Βενέγκας στον τηλεοπτικό σταθμό KCBS.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα