Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Βενεζουέλα – Δύο νεκροί

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Βενεζουέλα – Δύο νεκροί
Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Βενεζουέλα Twitter

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δυο τραυματίστηκαν όταν στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στην πολιτεία Λάρα της Βενεζουέλα. Σοκαριστικές εικόνες από τη διάσωση των πιλότων.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Βενεζουέλα την Τρίτη (22/2), όταν στρατιωτικό ελικόπτερο ρωσικής κατασκευής συνετρίβη, προκαλώντας τον θάνατο δυο στρατιωτικών και τον σοβαρό τραυματισμό δυο ακόμη ανθρώπων.

“Σήμερα είχαμε ένα θλιβερό δυστύχημα στην πολιτεία Λάρα, με ένα ελικόπτερο Mi-17 με δύο νεκρούς και δύο πιλότους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους”, ανέφερε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο κατά τη διάρκεια συνάντησης με υπουργούς, η οποία μεταδόθηκε στην κρατική τηλεόραση.

Τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου παραμένουν ακόμη άγνωστα, ενώ έρευνα έχει διαταχθεί από τον Μαδούρο.

Το αεροσκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες όταν συνετρίβη και ο τραυματισμένος πιλότος και ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου ανασύρθηκαν με ασφάλεια από ντόπιους κατοίκους και εργάτες της περιοχής.

Ο στρατός της Βενεζουέλας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η συντριβή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια “αποστολής ανεφοδιασμού σε βάσεις προστασίας των συνόρων”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα