Συρία: Έκρηξη σε στρατιωτικό λεωφορείο στη Δαμασκό – Τουλάχιστον ένας νεκρός, 3 τραυματίες

Συρία: Έκρηξη σε στρατιωτικό λεωφορείο στη Δαμασκό – Τουλάχιστον ένας νεκρός, 3 τραυματίες
Φωτογραφία αρχείου, με στρατιώτες στη Συρία. AP/Alexander Zemlianichenko

Λεωφορείο που μετέφερε στρατιώτες, στη Δαμασκό, τυλίχθηκε στις φλόγες. Από το περιστατικό, τουλάχιστον ένας επιβαίνων έχασε τη ζωή του, ενώ αρκετοί τραυματίστηκαν.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν όταν το πρωί της Τετάρτης (4/08), σημειώθηκε έκρηξη έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε στρατιωτικό λεωφορείο, το οποίο βρισκόταν έξω από αυστηρά φυλασσόμενο στρατόπεδο στη Δαμασκό, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Πηγή από το σημείο της έκρηξης, δήλωσε ότι βραχυκύκλωμα προκάλεσε τη πυρκαγιά στο ντεπόζιτο του λεωφορείου. Η έκρηξη σημειώθηκε όταν το λεωφορείο βρισκόταν κοντά στην είσοδο του αυστηρά φυλασσόμενου στρατοπέδου της Προεδρικής Φρουράς, στο δυτικό τμήμα της Δαμασκού.

Άλλη πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, δήλωσε ότι σκοτώθηκαν τουλάχιστον 5 στρατιώτες και άλλοι 11 τραυματίστηκαν.

Οι εκρήξεις στη Δαμασκό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι σπάνιες αφότου δυνάμεις πιστές στον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ αλ Άσαντ, έθεσαν υπό τον έλεγχό τους τα προπύργια των ανταρτών γύρω από την πόλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version